sâmbătă, 12 decembrie 2009

Schimbarea la fata 3.0. Căutăm fotomodele :)

A siteului. www.sling.ro E 90% gata, e sus, se vede.

Mai sunt încă articole în lucru, voi încerca să pun cel puţin în fiecare luna câte ceva, la câte am de spus legat de asta aş putea scrie vreo 3-4 ani :))

Mai sunt poze de pus şi multe alte nimicuri, dar e pe drumul cel bun.

Nu vă luaţi de gri :)
Mii de mulţumiri pentru voturile vostre in cadrul concursului de pe Hotnews. Şi un mare Mulţumesc pentru dl. Silaghi de la Banca Transilvania.



Partea a doua: caut fotomodele :)

Un pui tare drag, care trebuia sa fie vedeta Poartă-mă, mami! e tare bolnăvior, după o lună de spitalizare şi o operaţie. Alt pui tare drag mie, al meu, e mult prea mare pentru a mai face poze reprezentative pentru slinguri. Încă doi pui dragi care doreau să apară pe site au crescut şi ei o gramadă.

Aşa că am nevoie de un bebeluş, cu cât mai mic cu atât mai bine, de preferat sub 4 luni, pentru o tonă de poze cu mami a lui, cu tati sau cu mine. Eu aş prefera cu părinţii lui proprii şi personali pentru că relaţia lor e cu totul alta decât cea cu mine însă e ok în oricare variantă.

As prefera o mămica cu experienţă în ţinut copilul în sling dar nu e neapărată nevoie, poate e chiar o ocazie excelenta pentru cineva să vadă cât de usor se foloseşte. Şi să-şi îmbogăţească colecţia de slinguri după bunul plac :).

7 comentarii:

  1. Matei al meu are si peste 4 luni, este si maricel de fel:) Dar la urmatorul sigur vrem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si Degetzica are peste 4 luni, de fapt, vreo 4 luni si 2 saptamani. Nici ea nu este foarte mica, daca nu gasesti pe nimeni mai micut, noi ne oferim.

    RăspundețiȘtergere
  3. noi abia implinim 2 luni.experienta cu slingul n-am decat cu copil mai mare, pe asta mic inca n-am reusit sa-l pun cum trebuie. de fapt, nici pana in ziua de azi n-am reusit sa citesc instructiunile pe care mi le-ai trimis, dar asta ar fi o ocazie perfecta sa-mi arati direct cum se face. partea proasta e ca nu prea am timp, e vacanta si sunt cu toti copiii acasa non stop si parca nici nu ma simt foarte confortabil la pozat si mai ales la aparut pe net sa ne vada toata lumea. nu stiu ce sa zic, cred ca ne oferim noi daca nu e altcineva care sa se incadreze

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o candidata. Iti trimit poze si detalii pe mail. Mami a ei chiar voia sa incerce un sling si nu stia cum sa faca :)

    RăspundețiȘtergere
  5. am o fetita de 2 luni.e minunata.iti pun o poza?unde?

    RăspundețiȘtergere
  6. tya, sa-ti traiasca fetita. am rezolvat cu pozele dar la urmatoarea sedinta dau de veste :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.