luni, 7 decembrie 2009

Primul forum de babywearing din România

Adică cel de la sling.ro, pe care îl puteţi accesa direct de pe site sau aici.

Am avut multe mămici cu care am schimbat o gramadă de mailuri, mi-au povestit din experienţele lor, am schimbat, dacă a fost nevoie, tipul de eşarfă (de obicei de la mei-tai la sling, câteodată şi invers), am pus lumea la cale şi am visat purtatul copiilor ajungând ceva cel puţin la fel de comun ca şi cărucioarele.

Am avut insa si suficiente mămici care au avut nevoie de mai mult decât un set de instructiuni / filmulete de pe net (apropo, unele foarte proaste). Care aveau nevoie cel mai mult de o confirmare. Că fac bine că îşi poartă copiii şi că îi poartă în siguranţă. Aşa că asta e ceea ce îmi doresc eu să rezolv cu forumul. Să puteţi cere un sfat, dacă aveţi nevoie, sau să puteţi oferi unul din proprie experienţă.

Mâine-poimâine, sling.ro face un an. Un an în care câteva sute de mămici şi-au purtat copiii. Sunt sigură că multe dintre ele pot oferi informaţii foarte preţioase în primul rând fiindcă vin din propria experienţă. Când aveţi timp şi chef, vă aştept acolo. Numai fiţi indulgente, ştiţi că eu sunt şi mamă şi tată şi pentru site, şi pentru blog şi, mai nou, şi pentru forum. Şi în primul rând pentru d. :)

Să ne fie de bine!


P.S. Blogul acesta va merge în paralel cu cel de pe site până mă dezmeticesc şi reuşesc să copiez tot acolo. Asta va dura cu siguranţă ceva...

2 comentarii:

  1. io nu vreau sa muti blogu, m-am obisnuit aici....

    RăspundețiȘtergere
  2. pai de asta si aman ca ala e atat de rece...trebuie sa gasesc timp sa-l coafez un pic :) si sa vezi după ...:D

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.