duminică, 1 noiembrie 2009

Poze cu the geanta



De ieri din parc. Weekendul următor merg la atelier şi voi veni cu varianta finală. Dacă nu mă îngrop în noile mei-tai-uri.

The geanta era aproape goală, de abia plecasem de acasă, mergeau mai bine câteva poze de după cumpărături, însă cine să mai găsească aparatul în ce era în sărmana geantă ...




8 comentarii:

  1. lipseste poza frontala, aia cu moaca gentii, asa cum stie ea sa stea pe sold (ca-n ultimele 2 pozitii ar fi mult prea curajos pt bucurestiul zilelor noastre) .
    funda aceea tre` trebuie facuta sau e de-a gata printr-o cusatura? ca, daca-i asa, mai bune-s inelele ca la sling ring (unele mult mai mici, desigur):)
    si-mi plac cozile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gratiela, partea cu inelele e in lucru, dacă însă e cu inele e mai greu de pus pe spate gen rucsac. Oricum, am o săptămână de extra teste la dispoziţie, de-abia aştept :).

    Pozele nu sunt făcute special pentru geantă, ieşisem la un parc înainte de cumpărături şi am zis de ce nu. Mie aşa îmi place să o ţin, mai pe spate, dar am norocul cu masina şi cu faptul că nu prea circulăm prin zone cu potenţial din acela :).

    Oricum, am să revin cu varianta finală.

    RăspundețiȘtergere
  3. ah, in bucuresti nu-s anumite zone cu "potential din acela".. caci oamenii, indiferent de felul lor, is liberi sa umble pe oriunde. crede-ma, am patit-o pe o trecere de pietoni de la romana, noroc ca in buzunarul buzunarit aveam carbuni de desen "la varsat", deci hotzul ar fi fost numai bun de luat amprenta :(
    iar soferia-i buna pt mamele cu copii mai mari de 2 ani (probabil).
    in rest, e bun mersul la picior, biletul ratb, cartela de metrou, slingul si pruncu-n el, buzunar la sling ori o traista genu` "the geanta".

    RăspundețiȘtergere
  4. ..bineinteles, geanta pe sub sling (pouch), pozitionata pe partea opusa copilului. adica pe celalat sold.
    noi asa purtam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, faci cumva si albe sa-mi pot picta geanta? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  6. http://onbag.co.uk/files/diy_pattern_20081018.pdf
    si e protejata de patent, atentie!
    the geanta

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Die Kompetente Familie, Sandra, Noa Noa, Spur natur, Laborator de familie, SuperbParinte, Raluca , Claudel, Anonim

    Daca ai fi fost oricine altcineva, ti-as fi inteles ingrijorarea ti-as fi explicat.
    Acum aproape 2 ani, cand am facut primul sling reglabil, alex a fost foarte incantat de cum se aseaza pe umar si a spus ca ar trebui sa facem o geanta asa. De atunci incolo, intr-un fel sau altul, adica efectiv sau in desene, am lucrat la acea geanta. The geanta. Primul lucru dorit de mine a fost sa fie complet reversibila, iar cel dorit de el sa aiba o banda lata care sa imbrace umarul, cu o pereche de inele.
    Din pacate, inelele pntru slinguri erau toate prea mari asa ca am fost nevoiti sa cautam altceva. Intre timp, eu m-am concentrat pe partea de jos a gentii si pe reversabilitate, lucru mult mai greu decat pare. In prezent suntem la al 8-lea (cred) sistem de inchidere pentru a permite sa fie reversibila si cat mai comoda. La al 4-lea tip de intaritura si, in viitorul foarte apropiat, sper sa pot produce propriul fas pentru partea impermeabila, la fel ca si propriul material pentru partea asortata cu slingul.

    Din pacate, inelele se lasa mult asteptate pentru ca nu reusesc sa gasesc o dimensiune buna si o calitate la fel. Inca mai am de lucru destul de mult la zona bretelelor deoarece nu am putut face toate testele, avand numai inele improvizate sau chinezisme ieftine si proaste. In acest moment partea de bretele seamana cu altele pentru simplul motiv ca nu e gata. Trebuie sa recunosc ca mi-a trecut prin cap sa renunt si sa le las innodate, si asta nu o data. Insa mi-am amintit cat de mult imi place slingul reglabil in comparatie cu un wrap rebozo asa ca momentan The geanta e in standby asteptand timpul necesar pentru a o finisa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiind vorba de tine, atunci cand ai cautat dupa label ai gasit si ca „Pentru că patentul meu pentru the geanta e deja luat undeva în USA. Bine, nu e the exact same thing, principiul e acelaşi, sistemul e altul. Şi patentele se iau numai pentru o ţară, deci degeaba îl patentez în Ro dacă îl fac pe bandă în orice altă ţară. Aşa că mă gândesc serios dacă mai merită bătaia de cap sau pun mână şi fac the geanta cu the ideea şi fără the patentul şi gata. Opinii? (deci patentul nu e pentru ce aţi văzut aici că doar îl ţin secret :))) )”
    Iar partea amuzanta e ca patentul de care vorbeam nu e pentru geanta pe care ai pus-o tu, ci se refera la cu totul alt fel de bretele, cele cu inele, neterminate.

    Consider ca am lamurit mai mult decat era necesar si te anunt cu aceasta ocazie ca absolut orice comentariu al tau pe acest blog va fi sters.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.