miercuri, 19 august 2009

Grupul de suport pentru alăptare II - impresii de după

Mi-am dorit mult să o ajut pe Irina în saptamâna cu pricina, din păcate nu am reuşit foarte mult fiindcă am ajuns în Bucureşti abia vineri seara. Ne-am plimbat sâmbătă prin Kisseleff, Irina şi Nadia au lăsat o cărută de bani la nişte fete drăguţe de la târg, Rox a apărut şi ea după o nuntă :) şi am avut o vizită surpiză din partea Alexandrei.

Duminică, după câteva învârteli până am găsit strada, am reuşit să incepem pe la un 18.30. Cea mai nasoală parte a fost că, deşi Ilinca a fost foarte drăguţă şi ne-a pus la dispoziţie o sală, acustica a fost infernală, nu se auzea nimic decât un zgomot de fond enervant. Copiii s-au jucat şi s-au simţit foarte bine, care cum putea, cei mari pe jos, în 2 sau 4 picioare, cei mici din braţe, întinzând mânuţele de la unul la altul. Cei mari au încercat să se înţeleagă deşi, pe lângă forfota din fundal (chiuieli, răsete, jocuri cu mingea), pur şi simplu nu îţi puteai lua ochii de la ei. Erau o mână de copii care se simţeau bine!

Lume puţina, cum era de altfel de aşteptat după experienţa cu parcurile. Foarte puţine mame care alăptează. Deci şi mai puţine care au nevoie de ajutor. M-a bucurat mult venirea Oliviei deşi până la urmă nu am apucat să vorbim mai deloc.

O concluzie mare şi lată am tras după această întâlnire: e nevoie de mai multe. Şi mai dese. Şi cu siguranţă de o locaţie prietenoasă. De aceea vreau să vă anunţ/reamintesc că puteţi dona trimestrial o parte din profitul firmei către o organizaţie non-profit. Ca cea a Irinei. Pentru firma proprie nu este nici o cheluială în plus, o parte din banii pe care oricum îi daţi statului ca şi impozit pe profit pot merge la ea. Şi putem face aceste întâlniri mult mai des. E imposibil ca în 2-3 ore la două luni să poţi să informezi şi să poţi răspunde tuturor întrebărilor.




A, şi o glumiţă apropo de sponsorizări. La propunerea de a face o campanie pro-alaptat într-un spital bucureştean, răspunsul a fost clar pozitiv. Sigur, putem face, găsim şi un sponsor, noi colaborăm foarte bine cu Milupa :)))) (nu mai ştiu dacă era milupa sau nestle sau altul, oricum ideea e genială :)))) )





P.S. al patrulea post noaptea asta, fac pauză minim o săptămână :)

Un comentariu:

  1. In maternitatea Spitalului Elias chiar exista o doamna care se ocupa cu o astfel de campanie. O persoana extraordinara, cele care au cunoscut-o cred ca mi-ar da dreptate. Deci se poate...

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.