duminică, 29 martie 2009

Teoria conspiratiei

Ma uit la ceas. 9.30. Bun, m-am trezit devreme, am timp de doua mailuri pana se trezesc baietii.

Pornesc calculatorul, citesc un mail, ma uit la ceas. 10.35. Ah, ce idioata sunt, nu m-am uitat bine. Am dormit ceva...

Trimit mailuri, ma duc spre dormitor, trec pe langa ceas. 9.45. Wtf? Ma intorc la calculator, 10.45. Primul gand (de om obsedat de internet), avea alina pe blog un ceas. Intru, 7.45. Nasol, deci atat e in Australia. Nu ma prea ajuta. Cam cat de idiot tre' sa fi sa intri pe google si sa cauti 'cat e ceasul'? Renunt la asta, e prea rusinos.

Imi amintesc de Ora Pamantului de ieri. Cum ca era vorba fix despre o ora. Hai ca iar sunt idioata, ce legatura poate sa aiba? Ca doar nu am scos bateria de la ceas in timpul ala.

Imi amintesc ca laptopul a ramas deschis aseara si s-a oprit singur cand a ramas fara baterie. Clar, el e de vina. Ma uit la telefon, nu mai am baterie. Ma uit la telefonul lui husband, 9.47. Da, calculatorul a luat-o razna. Chiar daca de la lipsa bateriei ar fi trebuit sa fie in urma, nu inainte.

Se trezesc baietii. Dau drumul la TV. 11.00. Chiar e posibil sa se fi schimbat ora? In cat suntem azi? Nu, la asta am renuntat, daca mi-a luat atat sa aflu cat e ceasul, refuz sa mai calculez data.

De ce nu s-a gandit nimeni sa puna un post pe blog ca azi se schimba ora? Scapam de niste traieri intense in dimineata asta.

10 comentarii:

  1. 1. Am ras aproape cu lacrimi; mi te imaginam ratacind dezorientata de colo colo, cautand ceasuri :D
    2. 9.30???? Devreme?????

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha, ghici ce scena s-a jucat si la noi in casa pe la 10 (adica 11)... exact aceeasi intrebare si-a pus si sotul meu: de ce nu zice nimeni nimic domle? adica, ok, nu ne uitam noi la tv si nici radio nu ascultam, dar hotnews? dar blogurile?
    probabil ca pentru de-astia ca noi au si pus schimbarile de ora duminica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mei, mie mi-a fost un pic rusine sa detaliez, dar foarte mult am suspectat Ora Pamantului :))). La noi in cartier n-am vazut nici o miscare, era ceva mai liber pe mess dar oricum era we deci cumva normal. Si in capul meu proaspat trezit era o legatura prea suspecta ca sa fie coincidenta :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. m-ai făcut să râd ... noroc că la noi se schimbă săptămâna viitoare, acum măcar știu și eu!!! :))
    p.s. ceasul de pe blog îl poți adapta la ora locală! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina, razi tu, razi, dar iti dai seama cat de dusa eram ca ceasul de pe blogul tau mi-a venit primul in minte? Si cat de stresata ca te-am stresat mai tare decat erai, cu somnul copiilor? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. radeti voi radet,i, dar eu stateam si ma uitam la telefoane si nu intelegeam cine le-a dat inainte... oricum, dragut din partea celor doi operatori mari de telefonie ca m-au scutit de un efort...

    desi, cand vine primavara fac efortul asta cu placere, ca stiu ca urmeaza zile din ce in ce mai calde :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei, Diana, atunci v-a prins bine ora pământului (bravo vouă că ați ținut-o), la lumină de lumânări te de-stresezi imediat, este? :)) (așa îmi pare din imagine).

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha!Ha!Ha! Citesc cu intarziere postarea ta, constat ca nu sunt singuraaaaa care a uitat de "ora". M-am amuzat terbil. Te incanta cu ceva ca si eu am patit-ooooo!!! O zi buna. AAAAA si azi am luat o leapsa tot cu ora.....(de 1 aprilie)

    RăspundețiȘtergere
  9. Meeei... Păi de ora lu' Pământu' trebuia să opreşti şi laptoapa, nu? Or', dacă făceai aşe, atunci n-ar fi rămas făr' de baterie, şi dilemele de-a doua zi ar fi fost mai puţin complicate... hmm, sau nu? :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. Augustin, nu nu nu, a fost o ora a pamantului pe bune (a scapat doar frigiderul), laptopul a fost inchis, numa' ca de la terminatul orei si pana dimineata ... :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.