joi, 5 martie 2009

Jocuri si concursuri

Saptamana aceasta suntem inca in vizita la babydex unde puteti castiga un sling daca aveti ceva de spus pe marginea articolului cu pricina.

Saptamana viitoare vom fi in plimbare pe la cosmocity unde vom mai oferi un sling unei cititoare a siteului lor.

Si ma gandeam ca de ce nu unul si aici. Vine si 8 Martie, deci motivul e gata. Puteti participa fie postand aici un comentariu, fie scriind pe blogul vostru despre Poarta-ma, mami! sau Sling.ro si trimitand apoi un link catre postarea voastra. Nu trebuie sa faceti reclama, doar sa scrieti ce va trece prin cap in legatura cu subiectul.

Postul care mi-a placut cel mai mult va primi un sling fix la alegere din colectia noua. Evident, slingul poate fi pentru voi sau cadou pentru o proaspata mamica, deci nu e musai sa aveti bebe mic ca sa puteti participa. Puteti sa participati si daca mai aveti doua, trei sau cinci, slinguri acasa, iar nu conteaza, puteti sa va imbogatiti colectia.

Primim comentarii pana pe 11 Martie fix, cand il si trimitem la voi. Cum ar veni, concursul de pe 8 incepe pe 5 si se terminam pe 11 :)

22 de comentarii:

  1. Se califica si textele scrise inainte de 5? (saptamina trecuta, cum ar veni)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles.
    Si toate postarile necastigatoare la concursul de pe babydex.

    RăspundețiȘtergere
  3. ma gandeam sa trimit un link de intoarcere, dar nu cadreaza deloc cu subiectele blogg-ului meu.
    asa ca, din fericire, am descoperit optiunile urmatoare, exact in ordinea asta; aspect/ adaugati obiect de gadget/ lista linkuri/ configurati lista de linkuri
    astfel am reusit sa adaug acolo blogul si pagina de concurs de pe "poarta-ma, mami".. :)
    ...asta ca un pont pt cei care se regasesc in aceeasi situatie si care n-au descoperit inca toate "misterele bloggeritului". :)
    (touchy)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ehe, particip si eu la concurs, ca pe cel de pe babydex l-am ratat. Uite aici link catre blogul meu http://madimih.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo,Diana!f complet interviul.raspunde la toate intrebarile pe care le-ar avea o viitoare sling mamica

    ps:sling ul rosu mi s-ar potrivi perfect la tinuta de botez:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Madi, pe babydex efectiv nu ne-am putut hotari, asa ca am tras la sorti, eu am atribuit cate un numar pentru fiecare din 'finaliste' si irina a ales numarul. Dar ziceam si in post ca oricum intra in concurs si toate posturile de acolo.
    Aici vad ca lumea prefera sa cumpere decat sa castige pe degeaba :)))

    Dana, mi se pare perfect normal sa vrei cate un sling pentru fiecare tinuta :)), daca castigi o sa ne sara lumea-n cap, uite domn'le, a castigat aia care mai are doua :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana, am zis c-am ratat concursul de pe babydex pentru ca n-am apucat sa particip. Oricum, vad ca aici sunt mai multe sanse, ca-s mai putine postari si concursul se incheie maine. Asa ca ma bat cu dandusa pentru slingul rosu. Ce daca David e baietel?

    RăspundețiȘtergere
  8. Uf, idioata sunt ... eram convinsa ai scris pe babydex (omuletcompletdebusolat). Pot sa zic ca de la gripa mi se trage? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. of, imi pare rau ca esti racita. Am dat linkul de concurs si altor mamici. Poate se mai inscrie cineva. Si l-am pus si la status la mess :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Diana,n-ai numarat bine...eu am trei si Crinuta,unul :))
    Madi,scoate mes de la status :))

    RăspundețiȘtergere
  11. :)))) deci intelegi ca vei fi linsata :D

    RăspundețiȘtergere
  12. am facut sambata o plimbare lunga cu copiii prin oras,am avut de mers si cu metroul si am luat si carutul ca sa pot duce toate bagajele. si m-am gandit eu sa-mi iau si wrap-ul ca sa tin copilul in wrap si sa strang carutul la metrou, ca de obicei nu gasesti pe nimeni care sa-ti deschida vreo portita sau sa te ajute sa ridici carutul peste barele alea de la intrare. si m-am chinuit sa ma infasor cu el fara sa-l tarasc pe jos si sa fiu si atenta la copii sa nu plece vreunul de langa mine in aglomeratia aia si m-au trecut toate transpiratiile asa infasurata. si ma gandeam ce bine ar fi fost sa fi avut un sling din asta fix, sa-l fi pus pe umar dintr-o miscare si sa rezolv problema mult mai repede si mai usor

    RăspundețiȘtergere
  13. Initial n-am vrut sa particip, dar mai apoi mi-a venit o idee...frumoasa, zic eu :)
    Gasesti totul pe www.ilanaandreea.blogspot.com

    Adelamaria

    RăspundețiȘtergere
  14. Aici linkul meu :
    http://parintiatasati.blogspot.com/2009/03/poarta-ma-mami.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar nu stiu ce as mai putea sa spun...am spus ce era de spus...m-am bucurat sa va citesc. Cu ocazia asta am reusit sa navighez pe mai multe bloguri caci pana de curand nu am avut ocazia. Numa' bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nici eu n-am vrut sa particip Eva mea vrea sa mearga numai pe jos, dar apoi m-am gandit la bebelusul celei mai bune prietene
    http://adrabell.blogspot.com/2009/03/bratele-calde-ale-mamei.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Poftiti, stimata doamna :)
    http://taraluihabarnam.blogspot.com/2009/03/wrapuri-slinguri-bunataturi.html

    RăspundețiȘtergere
  18. madi, uite ca a mai venit "lume" (daca te simteai prea singura) :)
    diana, ce conteaza ca dandusa mai are 3 slinguri+ 1? doar ai scris clar, de la inceput,la "regulamentul" concursului, ca poate participa oricine, indiferent ca "oricine asta" are dulapu` plin de slinguri acasa. :) apropo de treaba asta cu "multe slinguri", daca am castigat un sling, nu inseamna ca, pe viitor, nu-mi voi cumpara si altele; fie pt a face cadou, fie pt a-mi asorta la garderoba.
    adriana calin, daca as fi avut wrap n-as mai fi pus mana pe carutz.. acum am castigat slingu` de la diana, imi mai cumpar un wrap si ma gandesc sa cadorisesc pe cineva cu carutzu`.. eu, una, nu vreau sa-l mai vad, dar astept sa vad ce are si sotul de spus in chestea asta..
    in orice caz, bafta baftoasei! :)

    ps. nu particip, ca eu am castigat deja :), dar mi-am mai dat si io cu parerea. :p
    (touchy)

    RăspundețiȘtergere
  19. Cum zice Gratiela, as da cuiva carutul :D e mare, pana-l indes in lift, ridica-l sa se poata inchide usile, zgaltzana copilu`, daca ploua pune aparatoare, daca nu da-o jos, la magazin dilema, las carutzu` afara/nu-l las [emoticon cu gatam-amsaturat] pe cand cu sling/wrap e totul fte simplu, ploaie, ninsoare, viscol, umbrela mea o apara si pe ea, soare prea puternic (parca e reclama la wella, sau ce era :P), facem capison din restul slingului, care altfel il indoi ca sa poata vedea lumea. Azi mergem la mall sa ne plimbacim si sa ne holbam, ca fetele, cu slingul. Ma gandeam sa iau masina, dar as fi stresata ca n-o vad in spate, asa, il rugam pe daddy sa ne duca el, zibe instalata in sling, putem umbla in lung si-n lat, si le aratam si fetelor de la supermagazineledefirmadebebei ce cautam noi cu vreo luna in urma - habar n-aveau despre ce vorbesc -, pe cand zibe sarmana era haltzanata in scoica, cand pe stanga, cand pe dreapta ca mami nu mai putea de maini...
    Pupici si spor![flo]

    RăspundețiȘtergere
  20. http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/

    Mult succes celor care participa!

    RăspundețiȘtergere
  21. Peste cateva luni va intra in grila familiala Pepita, asa cum imi place sa-i spun acum. Desi n-o vad decat cu ochii mintii, mi-o imaginez la fel de hotarata in a-si cere 'drepturile' ca si Tetanu (asa isi zice Pralea, adica baietelul din dotare).
    Stau si ma gandesc cum vom arata toti patru,pe strada, unul intr-o parte, altul in cealalta, iar noi, parintii, croiti sa impacam si capra si varza. Stefan inca mai vrea sa fie purtat in brate; ii plac inaltimile :)) Pe el il directionez catre ta-su, iar eu raman in brate cu Pepita.
    Imi doresc s-o alaptez la cerere, chiar si in timpul plimbarilor prin padure ori pe dealurile de la tara. O vad cuibarita la pieptul meu, itindu-si, din cand in cand, capul sa-l poata vedea pe Stapanul Tetanu ori pe ciobanescul Bobita.
    Nu-mi fac griji pentru sacose grele pe care sa le car odata cu fetita in brate, caci am ajutoare in sesnsul asta. Imi doresc doar s-o am lipita de mine,in siguranta, fara sa am emotia vreunei alunecari din brate, sa ma pot deplasa lejer prin lume cu ea.
    Dar pentru asta am nevoie de... un sling fix :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Gratiela, am vazut ca a mai venit lume, dar nu din cea pe care am invitat-o eu, asa ca am scapat de smotoceala dandusei :).
    Ma bucur cand vad multe persoane dornice sa-si poarte copiii. Eu pe aici inca ma lupt cu mentalitatile invechite conform carora copilul nu trebuie "invatat rau". Sunt cumva o mamica impotriva "vechilor obiceiuri" avand in vedere ca practic multe dintre lucrurile care inainte erau evitate (alaptatul la cerere, purtatul copilului, co-sleeping-ul etc). Dar suntem asa de fericiti!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.