sâmbătă, 3 ianuarie 2009

www. sling.ro

Patea buna e ca e, in sfarsit, functional. Partea la fel de buna e ca vor fi mult mai multe informatii in viitorul apropiat (a se citi partea proasta e ca nu e gata :)) ).
Partea buna e ca am lucrat la el cu mult drag si ca e un site pe sufletul meu, care nu vrea doar sa vanda, ci si sa ofere niste informatii. Partea si mai buna este ca vinde ceva la care am lucrat cu la fel de mult drag, fiecare sling fiind facut cu la fel de multa atentie si grija ca si pentru puiul meu (a se citi: partea proasta e ca am lucrat pana mi-a iesit pe nas :)) )
Partea buna e ca l-am facut eu cu husband si a iesit exact ce aveam in gand (a se citi: partea proasta e ca n-am gasit pe cineva care sa faca toata treaba in locul nostru :)) )


Multumesc mult, ingeras, pentru ca ai crescut atat de frumos si mi-ai oferit din proprie initiativa timpul pe care sa il valorific astfel.
Multumesc mama, pentru ca ai inventat in ultimele zile cele mai interesante jocuri pt d :).
Multumesc husband, pentru toata sustinerea si pentru site.
Multumesc Doina (sic!), pentru toate noptile (ale mele, zilele tale:)) ) de consiliere online :)
Multumesc Andreina, pentru APR si nu numai.
Multumesc Dragos pentru sfaturi.
Multumesc Victor pentru suportul tehnic.
Si va multumesc mult tuturor celor care ati avut placerea/ timpul/ rabdarea sa imi spuneti ce v-ati dori, sau ce nu va convine, sau cat va enerveaza maroul de pe site/verdele de pe blog :))))

19 comentarii:

  1. Diana, ce bine, ce fain! De cand tot verific eu daca e gata :P. A iesit foarte fain, a meritat asteptarea. Wow! Urez site-ului viata lunga si prospera; Si tie iti trimit o imbratisare calda.

    RăspundețiȘtergere
  2. Saru'mana, Ralu'. Mai e ceva, macar pana termin cu pozele, dar, sincer, nu mai aveam rabdare :P. Multumesc mult, imbratisam si noi back :D

    RăspundețiȘtergere
  3. wow, ma bucur ca e finally live! succes maxim si bucurii...fara numar:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă rezistă fo' cinci ani sau aşa sling.ro, presupun că o să ai pe post de webmaster un pruncuţ ce-ar putea povesti din proprie experienţă care-i treaba cu produsele ;-)...

    Să fie-ntr-un ceas (zi, lună, an) bun! Baftă maximă!

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitatiuni babane de la familia nazbatioasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. ei, augustin, razi tu razi..ieri am lasat laptopul deschis la o pagina de pe site cu poze, iar d a venit repede repede si l-a chemat pe tac-su, sa-i arate ca e si sling de al lui acolo, si de-al lu' mami, si de-al alinei, si de-al nadiei...:D cred ca il fac contabil, ca stie tot ce am dat si cui :))

    sabina, multumim

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, nuuuu, verdele de pe blog e superb! Il vreau si pe site!!!

    Si acum sa trec la chestii la fel de serioase... ai facut un lucru formidabil! Ca doar pentru ca te cunosc, ma simt mandra de site de parca ar fi putin si copilul meu, doar te-am vazut nascandu-l... hai sa nu-i spun copil, ca asa e mai potrivit sa-i spui tu... nepot? nepot din verisoara? stranepot? fin? :)))
    Na, sa-ti traiasca, sa infloreasca, sa rodeasca! Si cu alte cuvinte, sa fie si o inspiratie pentru mamicile care sunt in cautare de ceva... de altceva... ca eu doar privind sigla aia arhi-super-inspirata deja regret ca nu mi-am purtat copiii... Si apropo, sigla n-o faci verde?:)))

    Semneaza: Do

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, multumesc...Iar cu purtatul, eu zic ca mai ai suficient timp la urmatorul :D Macar asa, sa ai cu ce sa-ti satisfaci pofta de sling :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana, iti multumesc din suflet pt. sling, e mi-nu-nat, de cand l-am luat, stau cu bebe atarnat de gat :) si nu-mi vine sa-l mai dau jos. Doarme de doua ore in el :), e SUPER! Imi doream de multa vreme asa ceva si regret ca acu' patru ani, cand am nascut fetita, am trecut prea repede pe langa ideea de wrap/sling. Pe atunci m-am multumit cu un amarat de marsupiu, care mereu si mereu se tragea la spate, ca un sutien prost :), iar copilul atarna in fata si ma incomoda la mers. Asa ca am renuntat si am carat copilul in brate pana mi-am nenorocit umarul stang (si acum ma doare la anumite miscari).
    Multu inca o data, o sa fac si poze si o sa-ti trimit, te las sa ma folosesti la galerie :)(chiar, nu faci o galerie de imagini?)
    Pupici!

    Diana Simion

    RăspundețiȘtergere
  10. dianaaa, ma bucur mult de tot ca ti-a placut si, mai ales, ca-i place lui bebe :). dar ma asteptam sa zici si ceva de rau :D, de genul cat ti-a luat sa te dezmeticesti :D. si da, astept poze, poate le punem la mamici celebre de la noi :))))))

    (am sa fac o sectiune speciala pt comentariile celor care au cumparat slingurile de la mine, inca ma gandesc cum)

    RăspundețiȘtergere
  11. diana, felicitari pt site, arata minunat ... si eu am mari regrete ca am trecut asa usor pe langa ideea de sling cand era Oana mica... mi se parea asa de greu sa-l cumpar din state/canada, am cautat ceva si prin europa dar nu am prea gasit si nici nu stiam dc mi se potriveste, asa ca am abandonat ideea si m-am multumit cu caratul copilului in brate la nesfarsit :) .. dar bine ca nu e prea tarziu pt urmatorul bb ;) ... asa ca te anunt cand voi avea nevoie de sling, tu ai vreme sa te perfectionezi, sa ai 1001 modele/culori si niste filmulete despre cum se instaleaza :D
    pupici si sa aud numai de bine de site-ul tau. dia

    RăspundețiȘtergere
  12. dia, multumesc mult. te asigur ca le bebe2 o sa ai slinguri pentru toate tinutele, dubluri pentru oana si inca un rand pentru oana, sa si care papusile :)))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari pentru tot!Esti o ambitioasa!
    Eu astept cat mai multe articole interesante. Deja, am citit cateva si m-am mai desteptat un pic!
    Eu am descoperit tarziu sling-ul si am cautat mult pana sa gasesc unul (tocmai in spania!),dupa 1 an, dar D. s-a lasat purtat in el si inca il mai vrea, cateodata. Rareori, sotzul ii face leagan din el si e distractie mare.Deci, utilitati multiple!
    Pupam cu mult drag si iti uram succes deplin!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult, rox. Si eu am reusit cu slingul la d tot tarziu si regret foarte mult.

    Si d inca mai cere in sling cand are chef, problema e ca afara din sling nu prea cere :). Si oricat de comod ar fi slingul, la 18 kile tot obosesti dupa o ora :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. Diule m-am uitat de n ori pe site/blog si zapacita cum sunt nu am vazut rubrica de comment pentru a-ti putea multumi. Defapt peste ceva timp o sa iti multumeasca chiar Luca in persoana care indiferent ce se intampla dak este in sling la mami totul e bine si frumos pentru el :.
    Multumim D mare si d mic:) pentru ce ati facut si va uram succes pentru ce urmeaza.Stiu ca am fost printre primele mamici care au beneficiat de slingul tau si l-am primit la timp cand Luca lua in greutate si bratzele mele nu mai puteau pe distante lungi mai ales impingand la carucior. Felicitari!!!!!
    Miru;)

    RăspundețiȘtergere
  16. va rog frumos sa-mi spuneti de unde pot face rost si eu de un asemenea dispozitiv(sling).Am o fetita de 4 luni care are nu mai putin de 10kg si pe care daca o tin in brate 1 ora ajunge de o simt de parca ar avea 20kg.Am inteles ca e foarte comod sa porti copilul in asa ceva.Adresa mea e mirelatrifan@yahoo.com Va rog contactati-ma daca ma puteti ajuta. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  17. VREAU SI EU .DATI UN NR DE TEL.VA ROG.SAU CONTACTATIMA LA kata_blondutza@yahoo.com.va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.