miercuri, 1 decembrie 2010

Decembrie


Planuisem pentru azi un post despre cat de mult iubesc luna asta. Cu ziua lui d, ziua mea, Craciun, brad, multe zile libere, mult stat cu cei dragi si, cel putin in visele mele, multa zapada. De care n-am mai vazut din plin in decembrie de nu mai stiu cand dar oricum nu conteaza, eu sper :).

Si mai planuisem sa va povestesc cum am pregatit ceva super pentru cei care vor comanda in perioada sarbatorilor, de unul din moşi. Ceva bun bun bun, care, cel putin teoretic, ramane surpriza. Zic teoretic pentru ca nu cred ca o sa pot eu sa tin un secret :)


Numai ca pe cand ma pregateam sa vin pe blog plina de veselie, am descoperit ca absolut totul afara e îngheţat. Nu ma deranjeaza gardul inghetat, masa si scaunele pe care le-am uitat afara şi care acum sunt acoperite de un start generos de gheaţă şi ţurturi, plasele de tantari îngheţate şi nici macar treptele de la intrare sau întreaga curte care acum e un topogan imens. Mai dar mi-a fost asa o mila de iarba :(

Absolut fiecare firicel de iarbă e îmbrăcat în gheaţă. Mi-e tare tare milă de ea. Bine că nu am flori în curte că până acum eram cu siguranţă plânsă.Si nu stiu cum dar tot cu inima stransa am ramas dupa ce ieri şi azi am împachetat 5 paturici.

Dacă nu l-aţi văzut încă pe proprietarul TDF-ului :) treceţi neapărat pe la Sabina.
Rosa şi-a găsit o pernuţă şi pleacă şi ea zilele ăstea.Până la sfârşitul săptamânii înca 3 păturici vor ajunge la căsuţele lor. Iar eu ma bucur si mi se rupe inima pentru fiecare din ele.

Bun, revenind. Lăsăm paturicile, uităm de îngheţ şi ne concentrăm pe diacritice.
Iubesc luna asta.
Promit bunatati cu miros de sarbatori.
Promit cateva oferte leşin :) la slinguri
Promit ceva de dat, cel puţin o dată luna asta.
Şi promit că de ziua lui d şi a mea nu ma voi atinge de net. Am zis!

5 comentarii:

 1. numai un om daruit ar putea face asemenea minunatii!se vede munca,se vad dungile trasate cu grija,se vad urmele manutelor lui d,se vede dragostea cu care le-ai dat viata.esti mamica lor si este f normal sa nu vrei sa le dai![multe floricele de la mine]

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca vreau si eu o paturica din asta minunata 1,60 pe 2 m se poate? Imi poti spune si un pret, ceva? Pupam!

  RăspundețiȘtergere
 3. bon. atunci io asttept ofertele alea lesin la slinguri.. slinguri cu inele, da?

  RăspundețiȘtergere
 4. Kristina,
  Iese f scumpa :( Da-mi un mail si vorbim

  RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.