miercuri, 9 septembrie 2009

Preview la noua colecţie

Să nu ziceţi că nu v-am zis :). La Babyexpo veţi putea vedea modelele noi, ţesute special pentru slingurile 'Poartă-mă, mami!' cu fire 100% bumbac, fără substanţe toxice, într-un mediu controlat. Au o rezistenţă excepţională în timp, materialul este foarte plăcut la atingere iar culorile sunt toate naturale. Promit însă că în câteva luni voi face şi ceva mai ţipător, pentru cine doreşte :)

Şi cum materialul merge excepţional şi pentru wrapuri, voi încerca să termin şi instrucţiunile pentru a le putea comanda si pe acestea.




În altă ordine de idei, copilul a văzut iar fabrica, a alergat melcii prin curte, a găsit doi care se pupau :), a reuşit să vadă şi şopârle, deci am avut câteva ore bune de distrat în câmpul muncii. La întoarcere, plictisit totuşi de drumul destul de lung, a găsit ca jucărie o bancnotă. Toate bune şi frumoase până ne-a oprit un politist iar copilul, din maşină, insista să îi ofere pliţistului hârtia :). Nu vreau să-mi imaginez cum se vedea din afară, cum l-a pus pe ala micu' să-i dea banii la politist numa' să-i lase să plece :)))

5 comentarii:

  1. Hmmm...Si daca nu ajungem la BabyExpo:)? Tonul este unul panicat generat de teama: dar eu cand imi schimb slingul?

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm... pai daca nu ajungi la babyexpo ne vedem inainte sau dupa :) numai ca inainte nu stiu exact cand, hai sa incercam sa ajungem la mailul 100 :))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, andreea, scuze, nu m-am mai uitat la profil, eram sigură că e altă Andreea....Ne auzim pe mail oricum

    RăspundețiȘtergere
  4. A alergat melcii? da' ce melci supersonici aveti voi pe acolo?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm...şi ce ziceţi că s-a întâmplat cu comentariul meu de ieri?

    Aşa, deci, olivia, ziceam că ăia erau melci de fabrică, lucrau în ture, aveau dead-line-uri, nu-şi permiteau să stea la hoinăreală toată ziua. Dacă plecai un minut să iei o castană, dispăruţi erau. Bine, poate nu erau aşi la 50 m garduri ci doar experţi în camuflaj, dar n-aş putea spune exact:)

    La un moment dat i-am banuit de oarşce mutaţii dar am văzut că aveau la fabrică şi zona de epurare a apei reziduale (sau ceva de genul), deci nu cred că de-acolo li se trăgea, cred că era doar stresul cotidian :))

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.