sâmbătă, 8 august 2009

Grupul de suport pentru alăptare II

O mai ştiţi pe Irina mea? V-am povestit de ea când vorbeam de grupul de suport pentru alaptare. Ei, Irina mea s-a pregătit cu a doua intalnire. Care, din cauza ca unii (persoane importante, nu dam nume) nu erau în Bucureşti duminica asta, a fixat a doua intalnire duminica viitoare, pe 16 august.


Si cum ulterior i-a picat fisa că tocmai ratam Brestfeeding awarness week, s-a gândit sa facem o saptamana numai pentru Bucureşti, si mai încolo, de ce nu, pentru Romaina. Aşa că, săptămâna viitoare, câteva din mămicile foarte dragi mie, vor face un mic tur de forţă în parcurile bucureştene. Cu fluturaşi, cu vorbe bune, cu copiii din dotare şi cu o mână de ajutor din partea Asociaţiei pentru Cominucare NonViolentă.


Luni vor fi în I.O.R,

marti în Moghioroş,

miercuri în Tineretului,

joi în Herăstrău,

vineri în Cişmigiu.

Eram convinsă că sâmbătă au pauză :), dar nu, vor fi în Kisseleff, iar duminică în Strada Pretorienilor nr 11, pe lângă Parcul Izvor, la grupul de suport pentru alăptare.


Cu siguranţă până atunci ajungem şi noi în Bucureşti, de abia aştept să văd ce s-a mai întâmplat cu cele două domnişoare care au stat la sân pe toată durata primei întâlniri :) şi nu doar cu ele. În plus, aud că vor fi şi câteva graviduţe, abia aştept.



Ah, neaparat, siteul Irinei. Voiam să vă spun mult mai multe despre el, să-i dedic un post întreg în momentul lansării, dar o voi face cu siguranţă la lansarea ‚oficială’. Până una-alta, aici găsiţi un alt fel de a vedea laptele praf şi alăptatul :), cursuri Lamaze, exerciţii prenatale, informaţii despre naşterea naturală, despre alăptare, despre întărcarea naturală, despre purtatul copiilor, consiliere pentru viitorii sau proaspeţii părinţi. Dacă nu găsiţi ceva din lista de mai sus e din cauză că siteul nu e gata, se rezolvă repede repede.


So, ne vedem duminică?

3 comentarii:

  1. Gata, trecut pe listă la oaspeţi de seamă :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Donsoara mai mare :), va papa tzi-tzi la Chisinau duminica, unde ne vom lauda si cu slingul neaparat!

    Salutari de la Sofia (de Elena)


    PS pana atunci promovez/demonstrez alaptatul in parculetul din Giulesti

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.