luni, 22 iunie 2009

Slingurile dungate tricotate


Adică o parte din noua colecţie. Ce ar trebui să ştiţi despre ele:

Sunt un pic elastice pe ambele direcţii, ceea ce le face perfecte pentru nou-născuţi. Materialele ţesute oferă o rezistenţa excelentă pentru copiii mai mari. Cele tricotate sunt simţitor mai moi şi maleabile ceea ce le face mai potrivite pentru copiii mici şi mămicile neîndemânatice :). Deci pentru cineva care nu a mai purtat un sling până acum, unul elastic este perfect.

Deşi fizic slingul rezistă şi pentru un copil de peste 9 kg, după această greutate poate deveni inconfortabil să purtaţi copilul într-un sling elastic. Deci sunt perfecte de la naştere până copilul ajunge la circa 9 kilograme când, cel mai probabil, veţi simţi nevoia unui sling mai ferm pentru a nu exista balansarea copilului în timpul mersului.

Toate slingurile tricotate sunt foarte subţiri, deci taman bune pentru perioada asta.

Dacă totusi doriţi un sling pe care să îl puteti purta până ce copilul nu va mai dori să fie purtat, ar fi o idee bună să vă orientaţi către unul cu o elasticitate mică, doar pe lăţime. Vă va fi un pic mai greu la început, până va obişnuiţi cu el, insă îl veţi putea folosi o perioadă mai lungă. Din propria experienţă vă spun că nimeni nu rezista cu un singur sling şi vine un moment în viaţa fiecărei mămici când îşi mai doreşte unul. Alta culoare :). Sau vrea să încerce şi un alt tip de eşarfă. Deci nu vă bazaţi prea mult pe faptul că veţi folosi unul singur mult şi bine :)

Acestea fiind zise, revin cât de curând cu toate modelele disponibile de săptămâna asta.

Un comentariu:

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.