vineri, 17 februarie 2012

Doua vesti mari si frumoase

In primul rand trebuie sa va spun ca, pentru prima oara in ultimii 5 ani [de fapt e prima oara prima oara :D]  vad, la TV, o emisiune despre alaptare, una in care absolut toate informatiile sunt pertinente.
Orice mama si viitoare mama ar trebui sa vada aceasta emisiune, v-o recomand din inima!

Le puteti asculta pe dr. Martha Muresan, o femeie exceptionala si un medic la fel, formator ILCA in tara noastra, pe Roxana Dudus, o mama pe care o iubesc :), formator LLL in Romania, pe Corina Cioflec, o mamica extrem de draga, si pe Ana Maria Toma, o mamica pe care nu o cunosc dar care a vorbit si ea foarte frumos.


Alaptarea from TOTUL DESPRE MAME on Vimeo.


A doua veste, e drept, nu de asa mare impact ca prima :), e ca, intr-un final, sunt gata jambierele. Le iubesc! Sunt frumoase tare de tot, copilul meu e innebunit dupa ele, deci am cel mai frumos feed-back din lume. Sunt deja pe site, le gasiti aici, la accesorii.

6 comentarii:

  1. Superba emisiunea!
    De jambiere sunt indragostita deja! Astept insa si SSC-ul... apoi ma hotarasc la o comanda ( imi frec mainile de nerabdare!)

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am uitat de doua ori la emisiune si m-as uita in continuare... sunt in extaz... ar trebui pusa sa ruleze in bucla pe holurile cabinetelor de obstetrica ginecologie si in maternitati. De fapt, parca am citit pe undeva ca cei de la Municipal pun astfel de filmulete proaspetelor mamici. Cinste lor!
    In alta ordine de idei, superbe jambierele, pacat ca cea mica a depasit deja faza, dar zau ca as lua numai asa, pentru frumusete. Sunt super dragute, bravo Diana :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă scuzaţi că întreb, la ce televiziune se difuzează această emisiune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. emisiunea e pe prima tv, daca nu ma insel. nu e mereu asa :D, dar de data asta chiar a fost super :)

      Ștergere
  4. Misto emisiunea ... La ce televiziune este difuzata ? va multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.