marți, 16 august 2011

Cel mai tare port-bebe :)

Na c-am facut-o si pe asta. Dupa ce am tradat slingul fix pentru cel cu inele (nu ca cel fix n-ar fi ramas dragostea mea cea mare :) ), ma indrept cu pasi repezi spre a le trada pe amandoua.

De Saptamana Alaptarii am stat mult in Bucuresti (sa zicem.. o saptamana? :D) si am intalnit multe mamici cu copii de toate varstele, si, evident, multi nou-nascuti. Si fiindca am vorbit mult cu Claudia si Irina despre MeiTai-uri  si SSC-uri si le-am explicat mult despre temerile mele privitoare la copiii prea mici si prea mari pt cele doua, au aparut multe idei la orizont. Adica daca stiu ce nu imi place si de ce, de ce n-as face ceva care sa rezolve problemele pe care le vad eu?

Asa ca, ajunsa acasa, am recitit discutiile cu mamici tare dragi mie, care mi-au povestit toate multumirile si nemultumirile lor legate de tot ce am facut eu vreodata si de tot ce au mai purtat ele. Si-am gandit, rasgandit, am incercat si reincercat. Am cochetat cu ideea unui SSC, cu schimbarea MT-urilor, cu complicatul slingurilor fixe, toate astea ca sa ajung la o schimbare minora la wrap-tai-uri. Pentru ca fac ce fac si tot la carpe ma intorc :).


Asa ca, dragele babii (da, ma simt ca o baba de la nesomn plus o noua renovare), va prezint in premiera, cu o singura poza proasta cu frigiderul meu :))), ceva tare tare fain. Dupa cum ziceam in titlu, cam cel mai tare port-bebe pe care am avut sansa sa-l incerc.



Care merge perfect din prima luna  pana la ... sa zicem doar ca la 4 ani jumate am incercat eu si suportul pentru picioare e la fel de bun ca si pentru un copil mic.

Discutiile cu Raluca si Corina (se stiu ele, le stiti si voi, fara bloguri) au fost de departe cele mai fructuoase. Va multumesc din suflet, dragelor, pentru tot ajutorul vostru.

Dupa ce mai sparg un perete, scot niste moloz, chestii din astea super faine, o sa povestesc si mai mult, cu multe poze pe langa.

8 comentarii:

  1. mai ca m-as baga si eu la un port-bebe din asta :-). Toma are 2 ani si 10 luni, inca il duc in brate pe distante mai lungi ... deci daca merge pina pe la 4 ani tare as vrea unul. Dai de veste cind ai si de dat? multumesc :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oooo ce fain! Mai ales ca in wrapul tesut sta asa de comod! In mei tai iar! Abia astept mai multe detalii!

    RăspundețiȘtergere
  3. suna tare bine! :) abia astept sa dai detalii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana,
    Nu stiu daca l-as mai recomanda la varsta asta. El e super pentru ca il poti folosi o perioada foarte lunga de timp, exact ca wrapul, insa mult mai usor. Dar la varsta asta depinde foarte mult de copil. Al tau mai vrea sa stea in fata? Daca ii place numai pe sold nu stiu daca merita. Daca sta in fata sau spate, clar :)

    Raluca,
    Da,da, si eu, numai sa apuc sa fac poze. Si sa scriu.

    Gabi,
    ma misc incet dar sigur :))) Ele sunt gata dar nu sunt gata instructiunile, pozele si descrierile. Dupa cum spuneam, ma misc. Greu :D

    RăspundețiȘtergere
  5. abia astept si eu detaliile. Oricum suna bine

    RăspundețiȘtergere
  6. diana te iubesc! mult! tocmai m-am intors dintr-o vacanta frumoasa si datorita slingului fix de la tine. P a fost super fericit acolo langa tzitzi: ne-am plimbat prin orase frumoase si am urcat pe munte (cu telescaune) pana la 2800 m cu el in sling; a facut nani, a papat si a admirat peisaje de vis. ne-am simtit extraordinar asa apropiati. acum vreau si un mei-tai. sau ceva in genul. la iarna nu cred ca incapem in sling imbracati gros plus ca trebuie sa-l poarte si tati. si mergem din nou cu fratelo la ski deci ... din nou iti spun ca te iubesc si iti multumesc pt ceea ce faci!
    Marina

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,
    Scuze de off-topic, spuneai la un moment dat ca vei posta ceva despre masinile de cusut. Se mai aude ceva?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok, mersi, cred ca ai dreptate, prefera pe sold clar.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.