luni, 4 iulie 2011

Bec in biznis


Asta ca sa fiu in ton cu stirile despre licee.

Am multe de zis, inclusiv o poveste superba (si va spun de acum ca am devenit fanul no.1 ISIS Constanta), dar, ca de obicei, n-am timp. Si, de data asta, nici chef. Asa ca va salut din mers (-ul agale spre dolce far niente) si va las cu o poza si o intebare de maxima importanta in acest moment :): cum curatati tastatura laptopului?

9 comentarii:

  1. o scoti(iti arata pe spatele laptopului) sau cu aspiratorul cu USB pt tastaturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu tastatura:

    - fire de păr, firmituri de la cornul de anul trecut, etc., picate printre taste -- răstorni laptopul şi-l scuturi de parc-ai face un cocktail cubanez

    - suc, cafea, etc., chestii uscate şi lipite pe taste -- beţigaşe cu vată-n capăt (Q-Tips), spirt sau alt dezinfectant şi răbdare de chinez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau: daca e in ultimul hal de jeg (scuzati exprimarea neeleganta), se face poza la tastaura, se scot tastele una cate una, se pun la inmuiat in apa cu detergent (de vase e foarte bun), se spala cu periuta de dinti, da' merge usor, ca s-a mai topit din murdarie.
    Se scot pe hartie de bucatarie, se usuca, se monteaza la loc conform poza.
    Ideal pt tastaturi albe sau argintii. La negre merge si cu betisoru pe tastele mai jegoase, in rest nu prea se vede.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. PS. nu trage firimiturile cu aspiratorul normal, ca scoate tastele si le culegi din sac. Deci numai daca ai d'ala mic.

    Iar pt praf moderat, daca ai o pompita d'aia de suflat pe obiectivele foto, sau o simpla para de clisma (nu rade), sufli parful si eventualele firimituri mai usoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mai folosesc servetele umede de copii :) sau o pensula mai rablagita si uscata neaparat cu care ma strecor finut printre taste, asta dupa ce scutur oricum laptopul cu fata in jos precum zice si Augustin Moga mai sus :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu detergentul lichid (minune) " PLUS " , diluat in proportie de 1 la 5 ,
    prin pulverizare !
    Si apoi stergi cu o laveta microfibra, umeda .

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce? Au adus cada mare in sala de nasteri? Eu am zis ca atunci cand isi doteza clinica cu asa ceva mai fac un bebe...in cada de dimensiuni normale stiu cum e sa nasti :D

    RăspundețiȘtergere
  8. M-ai facut curioasa si am cautat....ma bucur ca avem si noi un spital 'prieten al copilului'...

    Anul trecut gasisem clinica Arcadia din Iasi..si m-au impresionat placut cand am citit ca la ei poti alege nastere naturala in spiritul Lamaze...frumos, ce sa zic.. Eu desi am nascut in apa, nu mi-au fost permise alte pozitii decat cea clasica.

    Khrisu nelogata (nu reusesc sa ma loghez la scris comentarii)

    RăspundețiȘtergere
  9. Din experianta proprie :D te indemn sa NU desfaci laptopul. :)) S-ar putea aproape sigur sa nu mai functioneze dupa... Incepi cu un uscator de par puternic cu care scoti ce se poate scoate. Continui cu un aspirator, nu e nevoie sa fie special, numai sa nu il dai foarte tare. Si termini cu ceva servetele umede. Neaparat, laptopul sa fie oprit pe timpul operatiunii!! :))
    Daca ai scapat lichide pe tastatura si nu mai functioneaza, ori il duci la un specialist, dar nici astia nu prea se baga la desfacut laptopuri, ori analizez serios innoirea parcului tehnic. Bafta!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.