luni, 4 aprilie 2011

HSM VII si o intalnire

Repede repede, sa nu ratez raportul. Foarte pe scurt - minus 2 kg, +10 puncte la moral.

Un pic mai pe lung, dar nu prea, incepe sa se vada Luminiţa. Stiti voi care, aia cu tunelul. In sfarsit lucrurile se aseaza, de data asta bine. Una din schimbari este orasul. O despartie mica de 'bucuresti calduros', in care lucrurile se vor aranja si mai bine. Si in care timpul, pentru prima oara in ultimii ani, va fi de partea noastra. Da, in sfarsit, am gasit secretul :))) si promit ca vi-l voi dezvalui si voua, pentru ca stiu cat de important si de greu de gasit e. Timpul.


Pana una alta, ca am promis ca nu ma lungesc, in putinul timp pe care il mai petrec in Bucuresti, as vrea sa ne vedem. Eu aduc tot ce pot, adica slinguri - fixe si reglabile, wrapuri - elastice si neelastice, mei-tai-uri si wrap tai-uri, toate mostre pe care le puteti incerca. Daca aveti ceva si nu va descurcati, e un moment perfect sa ne vedem. Daca nu aveti, dar vreti sa incercati, iar e super. Daca doar va era dor de mine (ca sa nu mai zic de vocea mea :))))) ) sau vreti sa ne luam la revedere :), iar e momentul potrivit.

Am decis ca intalnirea sa ramana vineri, 8 aprilie, ora 16.00, in Parcul Kiseleff. In jumatatea delimitata de Bd. 1 Mai (Mihalache) si Bd. Kiseleff, langa fantana din mijloc (sper sa si functioneze, sa o depistati usor). E un loc departe de masini, adica in mijlocul parcului, sunt si banci, se poate si sta pe iarba, copiii se pot invarti dar nu aveti cum sa ii scapati din ochi. Puteti ajunge cu
  • autobuzul 300 pana in statie la 1 Mai, va intoarceti un pic, intrati pe strada Ion Mincu, cateva sute de metri mai incolo, pe dreapta, e parcul.
  • autobuzul 300 pana in statie la Filantropia/ Muzeul Taranului Roman, drepta pe Monetariei, stanga in capat si parcul e pe stanga, dupa liceu.
  • metroul - statia Victoriei, apoi cateva sute de metri pe jos, pe langa Muzeul Taranului Roman, treceti de Str Monetariei si dupa liceu rasare parcul :)
  • masina - parcati intr-una din cele doua alveole de pe Kiselff, de preferinta cea de pe dreapta. (In caz ca nu stiati, Kiseleff are sens unic, nu puteti intra cu masina dinspre Piata Victoriei)

Ma gandesc ca va dura ceva, mai ales ca se anunta o zi superba, asa ca daca nu puteti ajunge la 4 fix, primim si mai tarziu :)

18 comentarii:

  1. Mi-ar fi placut sa vin si eu, dar nu se poate! :( Sper sa aveti in schimb poze multe, multe sa va vad pe toate si sa va recunosc. Distractie placuta, imi este dor de o discutie intre fete.

    RăspundețiȘtergere
  2. De la 4 pana la ce ora? La ora aceea Bubu mic doarme... si as fi vrut sa vad daca vrea sa stea intr-un mei-tai...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana,
    nu stiu sa iti spun exact, insa banuiesc cel putin doua ore. Daca vrei suna-ma cand se trezeste pisoiul sa iti spun cum stam.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru reusita, pentru moral :*, si sper sa ajung si eu vineri. Acum alternez slingul/wrapul/mei-tai-ul si parca le foloseam mai bine la Maria.:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Vin si eu. Pentru prima data. :) Si poate imi aratati cum sa imi port copilu' in sling. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru noua "amica". :) Sper sa reusesti sa nu o scapi din raza vizuala pe Luminita. :)))
    Daca-i rost de iesit in parc, venim si noi! :) ... si nici ideea ca as putea proba un sling fix nu mi se pare rea deloc. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru minus la cantar.
    Sti tu, incet dar sigur. :)

    Ehe, ieseala!!!!
    Eu nu am cum sa vin (din cauza de kilometri), dar mi-ar placea sa vad ceva poze.
    Sa aveti o vreme minunata, ca de simtit bine stiu ca o sa va simtiti.
    Va invidiez (in sensul bun al cuvantului :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai participat la intalnirile voastre pana acum, desi mi-ar fi placut, am crezut mereu ca noua purtatul nu ni se potriveste, din cauza de copil mare si greu si mami cu spate un pic defect, mi-ar placea insa sa-mi port si eu bebeul insa deja are aproape 1 an si 13 kg, ar fi oare ceva de incercat si pt noi? Multumim..

    RăspundețiȘtergere
  9. bravo bravo bravo! orice reusita, mica mare, mijlocie, e combustibil pentru viitor :) si eu ma vad acum pe drumul cel bun, si e foarte incurajator sa aud de bine de la altii. felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. venim si noi.
    poate nu uit nici aparatul foto :)

    felicitari pentru luminita!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari cu kilogramele. Eu sunt doar la momentul minus un kilogram si ma cam deprima chestia asta, ca de 4 saptamani tot calculez caloriile si nu vad schimbari mai mari.
    Astept sa vad poze de la intalnirea voastra si, cine stie, poate odata vi si pe la Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  12. tare as vrea sa ajungem si noi, doar asa, ca sa ne vedem:) ca sincer nu am priceput exact despre ce schimbari vorbesti, dar suna ca ceva de bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu voiam tare mult sa ne vedem (desi Matei mai sta in sling:), deci ma calificam inca la mamici purtatoare) dar nu am cum sa ajung... Felicitari pentur schimbare, sa va fie de bine si asteptam povesti despre timp:)

    RăspundețiȘtergere
  14. vesti bune aprilie are! vad bine ca reincep notele optimiste si calde - urei:)
    iar de probat ceva, tare as mai vrea sa probez ceva pentru ast' mic de 2 ani si 2 luni (cred ca tot wrap-ul ramane, asa-?), dar nu-i chip de venit in parc la ora aia, din pacate (intelegi, ore tampite de plecat de la serviciu, vino acasa, ia copilul - ca tati lucreaza si mai tarziu vineri!! - cred ca ajung la 8 acolo, deci fara farmec). alternativa exista:p?

    sii...plecati din Bucuresti? si mai brava!

    RăspundețiȘtergere
  15. Uuuffff, prognoza pentru maine e destul de rea, 60% sanse de ploaie... vei fi acolo si daca ploua?
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  16. Accuweather zice
    A couple of morning showers; otherwise, breezy with decreasing clouds
    RealFeel®: 16°C
    High Temperature: 18°C
    Low Temperature: 6°C

    Eu oricum sunt acolo la 4, ca am promis. Daca ploua, insa, nu va fi f placut :(

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca ajungem in jur de 6 o fi prea tarziu? asta daca e frumos, ca daca e urat tati nu ne mai aduce..

    RăspundețiȘtergere
  18. Cel mai bine e sa imi dai un telefon, sa vedem daca mai suntem. Eu zic ca daca e vreme frumoasa, sigur suntem

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.