joi, 14 aprilie 2011

Al doilea an de Festivus - UPS

Edit:

Bine, domn'le, nu zice nimeni nimic? De ce nu ziceti ca saptamana viitoare e Pastele? Cu plecari, plimbari si fara timp de net? Festivus asta e extrem de maleabil, asa ca nu se supara deloc daca il sabatorim dupa Paste.


Vacante placute, crutati copiii oilor si ne auzim dupa :)


Sa nu ziceti ca nu v-am zis. De luni 'intra in vigoare' Festivus. Asta inseamna ca de luni pana vineri o sa fie chestii bune-bunute pe blog. De luat, nu de dat. Ma rog, cel putin pentru voi :)

Si spre deosebire de anul tecut, 4 fete foarte dragute s-au oferit sa ma ajute. Cu chestii pe care eu le-am ales, dupa gusturile si infatisarea mea :), adica dupa care eu sunt innebunita. Deci sunt mai mult decat sigura ca va vor placea si voua. In plus, in fiecare zi va fi si ceva de la mine, promit ca am scotocit bine si am numai surprize placute.

Doi la mana, am o absenta motivata la HSM. Dupa impachetat absolut tot si dezasamblat toata mobila, incarcat, descarcat, aranjat, asamblat, toate de de doua ori, m-am declarat epuizata si nu am intrat deloc la povesti. Nici macar sa le citesc. Dar imi voi lua revansa. Am zis!

6 comentarii:

  1. Pe mine nu ma deranja sa fie de Paste! :) Astept oricum ...cand decizi u sa fie! Spor in toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina, m-am gandit ca in vinerea pastelui, adica nu de sarbatoare, ca nu le am cu astea, dar intr-o zi in care e vreme frumoasa si toata lumea acasa (aka no job), e si pacat sa intri pe net :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Care luni? Ala de dupa Paste, da? Nu de alta, dar o sa fiu plecata si nu vreau sa pierd petrecerea :))!

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana tre sa recunosc ca sunt o mare aiurita:)).Cand ai zis tu ca intri sa citesti ce scriseram de HSM mi-am dat seama ca a trecut ziua de marti si eu n-am scris nimic.Dar ma voi revansa martea viitoare inainte de Paste :)).Copiii oilor sunt in siguranta cu mine insa coznacii si pasca :D nu prea:)).Astept cu nerabdare Festivusul anul trecut nu m-am bagat ca nu stiam sigur ce vreau :))dar v-am urmarit din umbra :).

    RăspundețiȘtergere
  5. aoleu, nici eu nu mi-am dat seama ca vine pastele, ca sunt cu gandul la mutat (fix in 3 sapt). acum ma oftic ca nu ne prinde pastele in partea 'ailanta'
    apropo de hsm, eu mi-am facut datoria, miercuri, deci am o bila alba!
    anyway, Paste fericit tuturor. sigur o sa mi se bage pe gat adevarata mea slabiciune: salata de bou (fara bou, evident)...

    RăspundețiȘtergere
  6. ei, bine, cu impachetat, despachetat, carat si mutat mobila macar e sigur ca efortul fizic a fost asigurat (asta srict legat de HSM) :)

    deci nu stiu exact ce se-ntampla, dar inteleg ca te muti... hmmm..cam pe acolo-s si visurile si planurile mele de viitor..
    pai sa-ti fie de bine! sa va fie de bine!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.