marți, 23 noiembrie 2010

O frumusete de mei-tai

De foarte mult timp ma gandeam la combinatia asta dar m-am blocat wrap-tai-uri. Nu stiu de ce, m-am indragostit tare mult de ele. Adica stiu, mi se pare ca bebe sta mult mai lipit si mai aproape de 'ca in sling' in wrap-tai. Dar cum nu toti gandesc la fel, mai ales taticii :)), am aranjat de un mei-tai pentru un tatic de bebe super simpatic. Nu ma intrebati de tata, ca nu stiu, il stiu doar pe bebe :D






Afara ploua si e innorat, deci am renuntat la poze care sa 'il scoata', ba chiar au iesit niste contraste horror. Cert e ca de-adevaratelea e extrem de frumos. Alex, care nu se omoara cu complimentele (ca sa va faceti o idee, dupa ce a incercat after-shave-ul Alexandrei, a primit milioane de pupici, si chiar i-a placut, cand l-am intrebat ce parere are de el a zis: a, e ok :))) ), l-a vazut si a zis niiice. In traducere libera asta inseamna e beton :))


Unul va pleca astazi spre Mangalia, adica fix asta calcat, impachetat, desfacut, necalcat :), pozat :))), unul e aproape gata si de luni vor mai fi gata inca 2, disponibile pe site. Si promit poze care sa le fac cinste si MTului si aparatului.


V-am zis ca m-am apucat de o paturica? ;)

13 comentarii:

  1. mei-tai=wrap-tai??? ca m-ai blcat!! :D

    Au iest misooo..zi-mi: cusaturile decorative cum le-ai facut?? cusatura lantisor???

    In legatura cu mei-taiul ala fancy despre care am vb noi.... ma lasi sa brodez eu ceva pe el ulterior??? daca tot am masina de brodat :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Khrisu
    nu e nimic brodat, sunt numai imprimeuri. Dar pe cel cu pricina sigur poti face, ideal ar fi inainte, deci trebuie sa ne sincronizam cu materialul.

    MT e cel din poze, WT e pe site, din alt material si cu bretele mai late.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze ca scriu aici, o intrebare doar. MT sau orice alt tip de purtator se poate folosi peste geaca iarna? Sau toate sunt cu haina pe deasupra?

    RăspundețiȘtergere
  4. daaaa...mi-a trecut prin cap sa-ti cer asta..dar n-am indraznit :P.
    Ma gandeam...sa-mi zici ce material si ce dimensiune sa aibe patratul....eu ti-l trimit prin curier/posta si tu faci restul...aplici patratul cu pricina pe mei-tai. O sa brodez si 'sling.ro' pe langa restul :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Robertina,
    peste fas ar fi bine sa nu pui nimic pentru ca aluneca tare. Si oricat de bine l-ai lega, iti pot aluneca bretelele pe umeri. Slingul e cel mai dificil, la wrap iti trebuie mai mult material sa-l pui peste o geaca groasa si peste copil (deci daca ai un 4,2, sa zicem, care iti e bun in mod normal, nu iti va ajunge) si oricum e foarte dificil cu multe haine. Mei-tai-ul se poate purta si peste geaca insa nu foarte mult timp.

    Adica geaca groasa, avand umplutura, se va tasa mai mult sau mai putin sub greutatea copilului. Daca chiar ai nevoie, un MT sau WT iti ofera ceva timp, dar trebuie incercat de cateva ori ca sa iti dai seama ce haine si cum poti sa folosesti si mai ales cat timp.

    Tu porti copilul de ceva timp deci ai experienta, iti poti da seama imediat daca e ceva in neregula. Eu nu le recomand mamelor incepatoare sa incerce, dar la tine nu e o problema.

    Depinde f mult si de haine, caut o poza cu mine si d in sling (peste geaca), in singura geaca pe care am folosit-o iarna trecuta. Era foarte ok dar eu nu ma infofolesc :D si aveam experienta destula.

    Deci pentru tine se poate :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Krisu
    discutam, da. Mai lasa-ma o saptamana sa vina mama :D si sa imi revin cu timpul


    Amy,
    da, mai, beton :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Diana!
    Deocamdata o port in pouch-ul denim/visiniu de la tine(sub geaca). E putin incomod ca nu pot inchide fermoarul, insa in situatii extreme o iau asa. De ex azi pe ploaie, la piata, amandoua sub umbrela, a fost frumos. Insa as incerca si altceva. Nici eu nu ma infofolesc, as prefera un hanorac gros decat geaca, dar cand vremea nu tine cu noi...
    Ma gandeam la un pouch cu o marime mai mare decat ceea ce am sa incerc peste haine mai groase. Ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Diana,
    Noi purtam copilul in pouch si mei tai de la tine, dar la drumurile foarte lungi, si daca si doarme pe deasupra, ne-am dori ceva mai mult burete la bretelele mei tai-ului. Asta de cand copilul a trecut de 9 kg. Faci si din astea mai umflate asa? :)
    Pupici,
    Iulia

    RăspundețiȘtergere
  9. Iulia,
    daca vrei tu unul superbaban la umeri, se poate. Trimite-mi un mail si vedem cum si ce facem.

    RăspundețiȘtergere
  10. ooo, ce frumos eeee!! Si e al meu:D, bine si al sotului meu, ca de fapt, el l-a vrut. O surpriza foarte frumoasa. Am avut dreptate sa merg pe mana ta, Diana. Promit sa fac multe poze cu broscutul in MT si sa ma laud !

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am purtat iarna trecuta pouch-ul peste geaca.. Wrapul numai pe sub. Geaca mea nu e din fas ci din ceva care nu aluneca, dar este matlasata. SI copilul era bagat in sling in haine matlasate, chiar si in cosmonaut. Diana spune bine insa, iti trebuie ceva experienta in purtat sa te descuri.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.