luni, 22 noiembrie 2010

Greu cu zenul in ziua de azi

Foarte greu. Am avut un week-end prelungit in familie, absolut superb. M-am bucurat de baietii mei si de mine cum n-am mai facut-o de mult. Mi-am incarcat bateriile cat sa ma tina o luna. Credeam eu...

Azi se fac doua saptamani de cand sunt cu inelele in vama. Iar motivele sunt infiorator de multe si incredibil de ireale culminand cu cererea care a ajuns, vezi doamne, pe biroul unei doamne de la droav care, vezi acelasi doamne, nu a fost la serviciu saptamana trecuta si care, ca sa vezi intamplare, nu va fi la serviciu nici saptamana asta. Nu e mai simplu sa spui ne cerem scuze, suntem niste idioti, v-am uitat cerea pe birou si faptul ca am vorbit vineri la telefon nu schimba cu nimic, abia azi am gasit-o?. Se pare ca nici azi nu va fi gata tot.

Apoi, targul Mami. Nu am vrut sa merg, odata pentru ca imi doream un week-end fara nici un plan alaturi de baietii mei, in care doar lasam lucrurile sa se intample, si a doua pentru ca am simtit ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par si ca mi se servesc doar jumatati de adevar. De ambele parti. E posibil sa ma insel, insa am considerat ca in momentul asta, pentru mine, e mai important un strop de egoism. Si a fost bun. Cele mai bune ganduri pentru mamele care au fost si au alaptat acolo pentru o cauza nobila.

Chiar daca e posibil ca punctul de plecare sa fi fost usor fortat, comentariile organizatorilor si reactiile lor mi se par penibile. Si imi amintesc de domnisoara draguta cu care am vorbit la telefon cand am fost invitata sa particip la targ. Dupa insistentele cu haideti sa va rezervam un stand pana luni (vineri fiind) sa aveti timp sa vedeti daca puteti veni (si la cum au stat inelele de 2 saptamani nu aveam nici o sansa), luni incerca sa ma simt prost ca zic nu pentru ca, stiti, v-am rezervat deja standul, alti participanti au intrebat si noi am zis ca e rezervat... Wtf? Par chiar atat de proasta? Incat sa dau zeci de milioane ca sa vin la un targ fara sa am nimic de vandut doar pt ca o domn'soara e extrem de insistenta? Si sa ma simt prost pentru ca de vineri seara pana luni dimineata am tinut standul ocupat in fata celorlalti clienti care au dat buzna in week-end? Bleah!


Inapoi la zen... copilul meu iubit... paturica grena... floricele pe campii... vine decembrie, luna mea preferata... vine ziua lui d... vine ziua mea... vine craciunul... vine mama :D... vine Alex de la job in cateva ore... inspira, expira...zen

3 comentarii:

  1. Serenity now. Serenity now. Serenity noooooooooow!!!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. in concluie, cand ne vedem si noi asa ca fetele :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Olivia,
    uf, de-ar functiona :)

    Sabina,
    Stai stai stai, ca n-am iesit din depresie chiar atat de mult :)))

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.