luni, 29 noiembrie 2010

Alte bunatati

V-am zis ca a venit mama? :D Ei bine, asta inseamna mai mult timp. Nu stiu cum, chiar si facand acelasi lucruri ca inainte, am mai mult timp. De fapt stiu, e linistea aia ca d e bine, ca nu se simte neglijat daca eu nu sunt prezenta (real) in momentul ala. Plus lipsa chiuvetei vesnic plina de vase :))) Asta da schimbare! Plus un copil si un mâţ fericiti amandoi.

Deci sa vedem ce-am mai mesterit. In poze nedemne de meseriasul asta de aparat pentru ca in secunda in care am iesit afara a inceput sa pice. De doua ori.

Pentru Gh am facut o pernuta pentru The TDF Quilt. Despre care va spun iar ca chiar e to die for. Iar spalata....sa zicem doar ca daca s-ar putea as mai muri o data.

Pillow for the TDF quillt



Am mai terminat o paturica cu tot cu pernuta (prima, de fapt) de vreo 2 saptamani dar nu stiu cum am facut ca n-am reusit sa pun poze. Ba stiu, n-a vrut d sa ma ajute dupa care am uitat complet. Pana azi! Mu-ha-ha

Baby quilt
Are 70 x 90 cm, e matlasata cu linii paralele si cu cateva ondulate, de unde cretosenia maxima dupa spalat. Baza e Kona white - R. Kaufman si blocurile sunt facute din bucatele din materialele mele preferate. Multe, de toate felurile, nici nu-mi trece prin cap sa ma apuc sa le insir :D. (Vanduta)


Mai am o paturica dementiala aparuta in urma unui experiment, insa pe asta chiar nu v-o pot arata pana nu iese soarele pentru ca in casa pur si simplu nu ies culorile. Si fara culori nu se poate. Pot doar sa va spun ca d a fost innebunit dupa ea si a dat o boaba (magic beanz) huţa pe ea.



Eh, ultima paturica merita un post special si sigur va avea cand reusesc s-o pozez intreaga. Pana atunci va spun ca e pentru altfel de printese si va las cu doua poze sa va fac pofta :))

My princess quilt 01

My princess quilt unwashed

8 comentarii:

  1. Uau, cata munca! Imi place tare cum ai matlasat paturica + perna #2.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, daca nu te-ai dus la Zara Home sa te duci.Te poti inspira din plin ( nu ca ale tale nu sunt frumoase).
    In al doilea rind, vroiam sa iti spun ca pe ion mihalache, vis a vis de mega image de la cimitir este o mercerie.Este foarte mica.mica dar bine aprovizionata.
    Sunt foarte frumoase paturicile!
    Succes!
    andreea vasilescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Lixa,
    mersi. Adevarul e ca m-am suparat un pic pentru ca par toate strambe, dar chiar nu conteaza, important e ca e creata si simpatica :)

    Andreea,
    Nope, n am intrat niciodata. Partea nasoala e ca nici nu stiu daca o sa ajung in viitorul apropiat ca nu mi-e deloc in drum. Dar am notat si chiar m-ai facut curioasa :) Stiu merceria aia micuta, acolo il trimit pe Alex cand raman in pana de ceva si-mi trebuie rapid :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Diano, pana si Emanu a zis ca e bestiala :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooo, Sabina, v-am nimerit pe toti :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte reusite noile tale paturici! bravos! eliza

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca are 2 pe 3, sau hai 1,80 pe 2 o vreau eu. am zis...

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.