vineri, 16 iulie 2010

Viata ca o telenovela

De o luna traiesc intr-o telenovela foarte proasta. O fi pleonasm, n-o fi, insa sigur e proasta. Daca as avea un strop de gospodina telenovelista in mine, probabil v-as povesti si-am pune-o de un foileton blogaresc. N-am. Si deci nici nu va pot povesti. Cel putin nu acum, cand totul e mult prea proaspat. Oricum, daca incepeti sa va ganditi la intrigile unei telenovele si la biata personaja principala, ei bine, da, i've been there. Nu-i problema daca combinati mai multe telenovele in una, cu tot cu cacofonie, cu cat mai multe probleme, cu atat mai aproape de realitate. Si incercati, pentru un tablou realist, sa combinati mai multe soiuri de probleme. Si cat mai multe personaje negative, din toate categoriile posibile.

Partea buna in toata povestea asta e ca, la un moment dat, se va termina. Cate sute de episoade ar avea o telenovela tot trebuie sa se termine la un moment dat. Trebuie doar sa raman intreaga la cap pana la sfarsit.

Va multumesc din suflet pentru gandurile bune, m-au ajutat foarte mult sa ma mentin pe linia de plutire in perioada asta idioata. Si un mare Multumesc Laurei, care a reusit sa declanseze o criza de plans demna de cea mai proasta telenovela dar care a fost pasul care m-a scos din groapa.

Si intr-o nota mai optimista, ma gandeam ieri la echilibrul acela care ar trebui sa existe in absolut orice. Si ma gandeam oare ce-oi fi primit atat de mult incat e nevoie de asta ca sa se echilibreze lucrurile. Asa ca azi noapte am visat ca am castigat la loto :))) Dupa toate tampeniile din ultima luna, se pare ca asa se echilibrau lucrurile. Erau vreo 6 mil de euro, din care ramaneau 4 dupa ce plateam toate taxele si impozitele :))))).

Partea proasta e ca telenovela asta se va termina insa cu siguranta va incepe un soap dupa, un Dallas sau Tanar si Nelinistit, inca nu am reusit sa identific cu exactitate.

Singura sansa pe care o am e sa profit de mica pauza dintre ele. Cu o iesire la tara, departe de semnal la telefon sau la net, aproape de d, singurul care ma poate ajuta sa vad din nou viata asta altfel decat ca o telenovela foarte proasta.

19 comentarii:

  1. Diana, o imbratisare calda de la mine. Mai mult nu stiu ce as putea sa-ti trimit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, viata bate intotdeauna filmul. :) Si ce-i mai grozav e ca scenariul e mai mereu in mainile noastre, noi singuri ne scriem destinele, chiar daca Cel de Sus ne vegheaza si ne ofera inspiratie si intelepciune atunci cand avem mai mare nevoie. Sunt sigura ca tu, ca o persoana minunata, puternica, plina de resurse si de dragoste ce esti, vei gasi calea corecta pentru rezolvarea impasului in care inteleg ca te afli. Eu te imbratisez cu mare mare drag si-ti tin pumnii sa-ti si sa va fie bine cat mai curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te imbratisez! Asteapta ultimul episod din novela, cand se rezolva toate in mod pozitiv, toate alea multe si repede repede si voilá!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. iulia babywearer convins17 iulie 2010 la 11:09

    Domnul sa va ajute sa terminati telenovela cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. La ultimul episod vreau sa vin, ca de obicei e cu petreceri si prajituri :P
    A, si-ti tin pumnii sa nu inceapa tanar si nelinistit, nu de alta da' as vrea sa prind sfarsitul si la ala sigur n-am sanse, poate nepotii mei.
    Te imbratisez si iti tin pumnii sa fie totul bine. Is aici daca ai nevoie de vorbit. Sau de gasit telefonul :P

    RăspundețiȘtergere
  6. pfiu, vad ca nici la mine nu se mai termina episoadele:P
    hai ca o sa fie bine, al sfarsit o sa ai o rochie frumoasa si-o sa razi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Madi
    multumesc mult. e tot ce am nevoie :)

    Alina
    daaa, clar, viata bate filmul. oricat de bun/prost ar fi el, ea e si mai si (aren't we always? :))) ). problema e ca oricat as vrea sa ma rup si sa imi vad de viata mea, nu prea pot, pentru ca toate sunt atat de strans legate...nu ma simt in stare deloc sa detaliez, poate pentru ca e foarte personal, poate pt ca e inca prea proaspat si nu stiu clar cum o sa se termine...oricum, iti multumesc mult de tot.

    ultimul episod...da..o sa va chem cu siguranta. sabino, daca astept sa port eu rochie cred ca o sa vina mult mai tarziu :). cand m-am imbracat in fusta (lunga) la babyexpo d era :-O. Mami, pai tu vrei sa pleci asa? Pai o sa-ti vada lumea puţi :))) Ia-ti si tu niste pantaloni din aia de fata :))) Deci mai vedem discutam cu rochia...

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana eu iti tin pumnii sa aiba cat mai putine episoade telenovela, si sa se lase cu happy ending.
    Capul sus si Doamne ajuta!

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Pupici si de la noi!
    Fiecare dintre noi are telenovela sa. Una mai haioasa, alta mai "horror", una mai trista, alta scurta s.a.m.d.
    Important e sa tinem mereu capul sus si sa mergem mereu mai departe.
    Viata ne ofera de fiecare data alternative. Insa nu toate ne plac. Aici trebuie sa stim sa alegem.

    Inca o data pupici si imbratisari virtuale.

    Cristina (aka bisisica) & Teo

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Diana,
    n-am mai vorbit de foarte mult timp, dar acum vreo luna te-am visat si am fost foarte marcata de visul cu tine, ma tot gandeam sa te sun sa vad cum mai e vremea pe la tine :))si de sisi la cap ce-s am tot uitat:(; oricum iti doresc mult, mult bine . Sa fii convinsa ca dupa amar vine dulce intotdeauna- asta-ti zic din proprie experienta.
    De la mine ai numai ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. mai vesela sau putin sifonata, tot vei iesi din situatia asta. Dar cred ca atitudinea face totul, fii optimista, iesi din butoi si limanul va fi muuult mai aproape. Si toate telenovelele vor deveni comedii, unele mai nesarate, e drept, dar vei zambi si-ti vei vedea de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stii ce mi se pare cel mai groaznic in telenovele? Cand eroina afla ca de fapt e sora cu eroinul! Sa nu-mi spui ca tu si Alex...!?!?

    Semneaza: tot o sora, dar de noapte :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Oh, Diana!
    Telenovelele se termina cu "Si au trait fericiti pana la adanci batraneti!" Sper sa se termine si la tine tot asa.
    Te imbratisez si sa sti ca de cate ori te vad pe mess, ma gandesc la tine.
    Sper sa fie bine si intr-o buna zi sa ne povestesti la o cafea cu zambetul pe buze.
    Mii de pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bine ca nu traiesti un horror movie! treci tu peste asta, ca ai trecut peste multe si ai sprijinit pe multi!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multa bafta si rabdare!
    Noi (fanii tai :) ) asteptam cuminti ultimul episod fericit al telenovelei si intoarcerea blogaritei vesele si spirituale.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Diana, eu ma gandesc mereu la voi! Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nimic, nici macar cu o discutie care sa te mai usureze de povara...Dar am incredere in tine, stiu ca va fi bine!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cand ai spus ca ai o problema personala ce te tine departe de blog si site m-am speriat ca este ceva in neregula cu parintii tai. Numai la asta ma gandeam si asteptam o veste de la tine. Si a venit asta cu telenovela. Pe de o parte m-am linistit ca inseamna ca parintii sunt bine, pe de alta parte ma gandesc la altele. Ai grija de tine si de D, restul va trece. Asteptam happy-end-ul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Amy
    Stii cum e la telenovelele adevarate, ca aia tot o lungeeesc si o lungesc? Eh, d-aia e.

    Luthien
    Capul sus, incerc sa tin minte.

    Mihaela, Zoozie, Ralus, Corry
    Va multumesc

    Sora
    Spune drept, tu ai auzit de reclama aia la altex cu laser frate? Cred ca e pe youtube. Se termina cu era su padre :)

    Ana, Ilana
    Stiu ca ma intelegeti ca nici sa stau de vorba la telefon/pe mess nu sunt in stare. Dar o sa mi revin si vedeti voi atunci :)

    Maria
    Da, te ai speriat bine. Stiam o telenovela pe tema asta dar nu mi amintesc prea multe despre...Deci se poate, merg impreuna...

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, chiar avem niste filme, scenarii in vietile noastre care ar merita covorul rosu. Eu nici nu incep. :-) Dar daca ramanem la genul nostru de ficiune: Diana, imaginaza-ti acum un sling foarte colorat si tesut pe diagonala, cu dungi vesele si cu inele XL, rosii, si imaginaza-ti, ca acum tu esti purtata. De d, de noi, de toate luminile si gandurile si imbratisarile, pe care ti le trimitem, sa simti ca esti sustinuta, iubita, incurajata. Sling (rock, live, love) on!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.