sâmbătă, 27 iunie 2009

Mei-tai-uri noi

O parte din ceva la care am lucrat cu multă plăcere.

Pentru că nu am ajuns la 'serie'.
Pentru că nu sunt două fel.
Pentru că am găsit ceva la care să folosesc toate acele materiale care mi-au plăcut mult la vremea lor dar din care nu mai găseam suficient pentru slinguri, de exemplu.
Pentru că sunt o trădătoare.

Când am ajuns să lucrez slingurile fixe în serie mică, parca am pierdut placerea de a le purta. Aşa că am trecut la cele cu inele. După ce am făcut câteva zeci cu inele, parcă nici din ăstea nu mai voiam să port. Mă vedeam la maşină trăgnând de zor la inele şi-mi stătea ceva în gât. Acum m-am îndrăgostit de mei-tai. Sunt sigură că mare parte din iubirea mea bruscă se datorează faptului că nu am apucat să zic nimic în gând lucrând la un mei-tai. Dar timpul nu e pierdut :).

Până una alta, câteva mei-tai-uri dragi de tot, toate cu două feţe diferite. Sper să termin şi cu pozatul în curând să vă pot arăta toată opera :)



Revin cu o precizare că nu se înţelege foarte bine. Fiecare mei-tai are două feţe, în poze aveţi în stânga o faţă şi în dreapta cealaltă faţă. 160 lei.

13 comentarii:

  1. Sunt asa frumoase si delicate ! Tocmai m-am hotarat sa asortez wrapul cu ceva. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu tot la cel cu trandafirasi raman :) Sau nu? Spuneai sa-ti aduc aminte de mine. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vasari, Rox, eu înnebunesc de drag când mă uit la ele (deh, cioara şi puiul :)) ) şi jur că-s mai faine în realitate decât în poze. Şi încă nu le-am pus pe toate :)

    Kristina, trimis mail, l-am pus deoparte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare frumoase sunt! Abia astept :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte frumoase! Felicitari Diana. Ai intarit doar bretelele sau sunt si vatelinate?

    Salutari, R.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dianaaaaaa, de ce nu faci si rochiteeeeee???
    hai ca n-au cum sa iasa rau: subtirele, simplute, de vara. Ca prea sunt frumoase materialele alea...si eu nu mai pot sa port maimutza in brate, ma darama. Dar o rochita... nu m-as da inapoi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica, o să merite aşteptare, vezi tu, numai sa reuşim sa ne întâlnim odată :)

    Raluca, multumesc pentru aprecieri. După cum se vede, bretelele nu au vatelină. Exista la unele modele o întăritură foarte fină, numai unde am considerat nevoie. Prima persoană care a testat mei-tai-urile personale am fost eu :), apoi încă 4 mamici cu o experienţă serioasă în babywearing. Cunoştineţele mele în materie de materiale şi opiniile lor ca mămici 'purtătoare', plus ale mele, tot de 'purtătoare' sunt cele care au făcut mei-tai-urile mele ceea ce sunt astăzi :)))))))

    Eu una prefer un babycarrier cât mai simplu, cât mai moale, dar care să se comporte excelent. De asta nici nu as putea purta un marsupiu clasic, chiar dacă ar fi acel model ok. (sau erau două modele?)

    Mamica Bio, lista cu hăinuţe pentru copii era înaintea slingurilor :((( şi nici acum nu am apucat să o încep desi materialele sunt acolo şi mă asteaptă :((( E clar, se impune o reorganizare. Dar când? :((

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai eu ziceam de rochite pentru mine, nu pentru copii :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Suna-ma cand ai timp sau si mai bine, hai se ne vedem ca sa vorbim de ideea aia foarte faina...cand oi reusi si tu sa iesi dintre materiale :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu vreau unul, cand revii din concediu... deci concediu placut si multa relaxare printre brazi si umbra lor..;)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.