marți, 9 iunie 2009

Aventuri cu mei-tai

Azi am ieşit un pic pe afară, să o luam pe prietena lui d de la autobuz, la 1 şi un pic, pe o căldură infiorătoare. Am mers mai pe la umbră, cu şepci şi unşi bine cu crema de protecţie, d n-avea nici o treabă, ba chiar am făcut un ocol să luăm îngheţată. Eu eram cel puţin leşinată, aşa ca la întorcere am hotărât să mai testăm mei-tai-ul.

Am încercat să îl pun în spate dar nu am reuşit. E drept, experienţa mea cu purtatul în spate e aproape zero, l-am testat de vreo 5 ori în total, dar de fiecare dat mi-a ieşit din prima. Acum dau vina pe căldura de afară şi pe stresul meu că eram în mijlocul drumului, leşinată de cald însă am descoperit, cu ocazia asta, ceva foarte fain. Şi anume purtatul în mei-tai în faţă.

De obicei îl port pe d în sling, pe şold. Însă azi în mei-tai, cu el în faţă, lipit de mine, l-am simţit dinnou puiul meu mic şi dulce. Şi deşi abia mai vedeam de capul lui, nu l-am mai simţit băieţel. Am retrăit pupicitul în mers, pe creştetul capului, ne-am umplut amăndoi de îngheţată, iar mei-tai-ul s-a comportat excelent. Cu toate că e un material nu foarte subţire, nu am transpirat deloc din cauza lui, şi, încă o data, la cele 18kg ale lui d s-a comportat perfect. Încă încerc să îmi explic cum se poate ca de la purtatul în braţe să mă doară inclusiv picioarele, iar de la purtatul in sling/mei-tai, nimic.

Deci, din weekend-ul următor, mei-tai-ul iese la rampă. Pe site adică. Enjoy!

7 comentarii:

  1. l-ai pus cum l-am pus eu pe Teo in Herastrau? Ai vazut ce frumos sta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, aşa l-am pus, nas în nas amândoi. Ce-i drept, îl mai pusesem o dată, dar doar ca să verific cum stă, nu făcusem plimbări mai lungi.

    Am să scriu un post nou cum am nişte timp. Pe foarte scurt ar fi aşa: pentru sub 12 kg, slingurile sunt perfecte. Pentru peste 15-16 kg, nimic nu se compară cu un mei-tai. Probabil wrapul, dar de asta am vorbit de multe ori, eu pur şi simplu nu suport să am atât de mult material pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello, Diana! Am citit 'aventura' Kristinei si m-a prins si pe mine.. Ma bag si eu la un mei-tai :D Cum fac sa discutam mai pe larg despre asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Lavinia,
    Scrie-mi, te rog, la diana arond sling.ro şi ne sfătuim acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, iubitoarele de wrapuri ar fii fericite daca ai gasi un material fain. Iar cand se racoreste, s-ar putea sa iti placa. Inca nu am mei tai-ul, dar iubesc sa il port pe burtica mea , sa il mangai. Il simt de parca ar fi din nou in burtica. Si e un sentiment minunat!

    Cat despre wrap am ajuns sa il aranjez in mai putin de 30 de secunde :D

    Intrebare: slingurile duble sunt mai groase? Pot fi purtate pe ambele parti?

    RăspundețiȘtergere
  6. Brish, am găsit un material super pentru wrapuri, un pic elastic, foarte foarte moale şi cu o ţesătură super. Am reuşit să rătăcesc cablul de la aparat dar cum dau de el pun şi pozele.

    Da, lsingurile cu două feţe au două feţe ca să le porti purta pe ambele :), să le asortezi la mai multe ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana, abia acum am trimis mail.. Astept raspuns! Te salut!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.