joi, 7 mai 2009

Un fleac, m-au ciuruit

M-au prins. In Ioanid. Ieri.

De fapt Raluca e vinovata. M-a prezentat blogosferei :). Si blogosferei i-a prezentat slingul ei cel nou. Asa ca am am agaudat la lista cu copii blogosferici purtati (hai ca asta chiar suna bine) un Philip veseeeel (el si Gheo al Sabinei, cei mai zen copii pe care i-am cunoscut) si un Rares care s-a indragostit de sling din prima si acolo a ramas.

Si alti cativa copii neblogosferici care s-au lipit rapid de cate un sling, ca tot era in voga. Si imi pare teribil de rau ca ieri nu am avut aparatul sa le fac poze, iar azi am uitat cu desavarsire sa fac una de grup. Oricum, mamicile au promis ca vin cu poze pe bloguri, asa ca le astept cu drag.

6 comentarii:

  1. pai doamna, bine ca aveti timp de zburdat prin parcuri si pralinele mele nu va invrediniciti sa le ridicati! daca le expira termenul de valabilitate, ca erau si editie speciala de paste? (nu cred, da' zic si io, poate te conving sa te duci sa le iei)

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi am mai stat si in casa cu el azi. Oricum ne-a placut tare mult intalnirea... si panglica de la saculet.

    RăspundețiȘtergere
  3. irinaaaa, am uitat de pralineeeeeee . acum fug sa caut telefonul detinatorului-de-praline si musai le termin azi. si ce pofta mi-era aseara de ceva dulce...

    crina, ma bucur mult. sa nu uiti de intinsul pana la genunchi. sa va fie de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Philip, el e cel mic al Andreei. Rayan e cel de patru ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. [omulet rosu rosu]
    Cred ca din cauza ca imi place mult numele Rayan :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai yo vaz ca scrie philip acolo, nu rayan. Sau a corectat in the meantime? Acuma "vine" si pozele cu slingurile! Pupam si sa stii ca facem furori cu el! Poate-ti mai trimitem pe cap vreo cateva!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.