miercuri, 14 ianuarie 2009

Slinguri la moda





Cand am citit prima oara despre purtatul copiilor am ramas cu impresia ca e cumva neacceptat de societate, vazut ca o alternativa pentru cei ce nu isi permit un carucior bun. Dadeam de grupuri de mame care isi poarta copiii si totul imi parea cumva...underground :D.
Pana am intalnit poze cu celebritati si copii in sling. Si bine puse, si mai mari, si nedesfacute pe umar cat sa-ti faca urme, celebritati cu copilasi in sling pe toate drumurile :) Nu mai poate fi vorba de underground, zic.

6 comentarii:

  1. wow, Kate Hudson si Gwen Stefani, doua dintre preferatele mele :X

    RăspundețiȘtergere
  2. kate e foarte cool numai ca probabil si-a rupt gatul :D (asta e toata smecheria, sa distribui greutatea pe umar si spate).

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca e comod de dus copilul, ce conteaza, esti vedeta sau nu ;) bravo lor, uite asa se mai popularizeaza si printre oamenii normali :)
    Am avut si noi, drept ca nu sling sau pouch, ci wrap. L-am folosit cu maaaaare succes, de la 2 luni (atunci l-am descoperit) pina pe la 7-8, cind a venit vara, si a fost mult prea cald sa mai tin fata in el. Transpiram amindoua teribil de tare. In toamna am incercat din nou wrapul, dar fata mea facuse intre timp anul si era f curioasa sa exploreze totul din jur, si n-a mai vrut sa stea in wrap. Asa ca acum mergem de minuta sau impingem caruciorul. :-) Bravo pentru site, am sa dau linkul la prietene cu bebei.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu de asta sunt fan slinguri, iar pentru copii mai mari pouchuri, pentru ca in wrap transpiri de mori si oricat de usor ar fi materialul tot e muuult.
    d are 2 ani si mai merge ocazional in sling. nu il vrea mereu, dar daca se suie-n el, nu mai vrea jos sub nici o forma :d

    RăspundețiȘtergere
  5. E super confortabil si pt. bebe si pt. mama. Eu folosesc wrap din prima lui zi de viata. Cred ca imita f. bine conditiile intrauterine si face mai usara adptarea la lumea aceasta, mai ales pt. un nou-nascut. Am intimpinat insa privirile critice ale semenilor nostrii sau chiar critici exprimate verbal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca, asta cu criticile ma enerveaza si pe mine rau. Nu inteleg cum ti se pare ok un copil in marsupiu, cand vezi cum ii atarna picioarele si cum toata greutatea e fix pe coloana, tasata acolo...si te minunezi ca nu sta bine in sling @-)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.