joi, 15 ianuarie 2009

Povestile voastre (opiniile cumparatorilor)

Daca v-a placut, daca v-a luat doua ore sa-l puneti, daca v-a luat doua zile sa-l scoateti , daca ... orice ... aici e locul.
Iar eu va multumesc.

10 comentarii:

  1. Daca mi/a placut...I love it...e extraordinar, mai ales ca nu stiam ca exista asa ceva pana ce nu l/am primit cadou ( mii de multumiri)...pentru Emma, fetita mea de 2 luni e perfect, dar nu ma gandeam ca/l pot folosi si pentru Alessia, fetita mea de 2 ani...aseara l/am incercat si pe ea...l/am pus intr/o secunda...l/am dat jos intr/o ora, nu ca ar fi greu de scos el, era greu de scos ea...nu mai vroia sa se dea jos...e foarte confortabil pentru ea si foarte practic pentru mine...si cum avem 2 fetite, mai luam unul si pentru tati...

    RăspundețiȘtergere
  2. Flore, ma bucur mult mult de tot ca va e de ajutor. De abia astept sa ajunga si celalalt la voi si sa-mi spui care-ti place mai mult, cu inel sau fara. Si mai ales sa vad poze cu nicu (cu slingul, bineinteles :D)

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, eu m-am chinuit vreo doua ore, am chinuit si cupilu', care incepuse sa protesetze deja, DAR nu m-am lasat :). Acum sunt experta :)! Doar ca...l-am pus pe dos, bine ca vazusi tu in poze si mi-ai atras atentia!
    Ce nu pricepeam eu la inceput...cum sa pun inele alea, eu imi puneam pe umar bucata lata de material si veneam cu inele de jos, adica taman invers. Si ma miram de ce nu incape copiul (doua luni are) in sling ca doar are 60 cm si slingu' e la fel ca cele de pe youtube...pana m-am dumirit ca nu tre' sa aiba picoarele in interiorul slingul, daca e intins si doarme, picoarele tre; sa-i atarne pe langa talia mea.
    Hihi, si ma uitam pe youtube si tot nu pricepeam unde gresesc. Da' acum, asa cum am mai zis, sunt Mama Slingurilor, pot sa dau lectii :((((

    Diana Simion

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana, spune drept, asa-i ca brosura aia e scrisa prea mic si nici nu te-ai uitat pe ea? :D Bei, nu chinuiti copiii. Luati o papusa, chemati-ma la training, dati telefoane, mesaje pe mess, ce vreti voi, primesc si stalkeri, numai sa fie cupilu' fericit.
    Paranteza mare:
    Pe vremea cand inca testam pouchuri si imi cautam marimea potrivita, l-am purtat pe d(atunci un an si ceva) vreo jumatate de ora intr-un pouch un pic mai mic. De atunci nu vrea sa se suie in nici un pouch facut din material din ala.
    Bine, hai, te scuz si pe tine ca te-ai facut Mama Slingurilor, eu mi-am chinuit copilu' pentru titlul de Stapana Inelelor, dar zic sa ne oprim cu gloria aici :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit brosura (alacareclipestedes), dar, da, ai dreptate, e cam mic scrisu' :). Insa...am citit-o degeaba, eu tre' sa vad live cum se face :).
    Aaaa, am mai descoperit ceva :). Iarna, cand iesi cu slingul afara, ala micu nu tre' sa aiba costum din fas lucios pt. ca alunecaaa si e stresant sa tii cu o mana de material, in zona funduletului lu' bebe.
    Cam asta :)!
    Pupici cu licurici!

    Diana Simion

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana, promit ca pun si filmulete cat de curand. Si scriu si mai mare brosura. Multumesc mult, nu te sfii sa spui orice m-ar ajuta sa imbunatatesc slingurile sau informatiile privitoare la.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu-s insarcinata si eu ma uit dupa slinguri. :D Abia astept sa-mi vina timpul!
    O intrebare: daca am hernie de disc pot sa-l port?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca e cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci, sa te documentezi dinainte. Iti promit ca ma interesez despre hernia de disc si am sa iti raspund.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar dupa operatia de cezariana se poate purta?! Sunt si eu interesata, numai ca mi-e teama ca dupa cezariana nu il voi putea purta!?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bineinteles ca se poate purta, cu atat mai mult cu cat greutatea este preluata de spate si umar si il puteti purta mai sus, deasupra operatiei

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.