luni, 19 ianuarie 2009

Final de colectie - slinguri reglabile




Ultimele produse pe care le mai gasiti in colectia de slinguri reglabile. O noua colectie de slinguri cu inel va fi disponibila incepand cu data de 1 martie. Pana atunci aveti la dispozitie colectia de slinguri fixe.

4 comentarii:

  1. foarte interesant ce faci tu :) felicitari... intrebarea mea *(singura de altfel) este cat de ok este pentru copil sa stea "inghesuit" acolo? e tare "lipicioasa" pozitia in sling/wrap, dar cat de sanatoasa este pentru oasele alea moi de nou nascut (pentru coloana mai ales)??

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti plac slingurile :).
    Copilasul sta in sling in aceeasi pozitie in care sta in brate*. Deci mai bine de atat nici ca se poate :). Pe site sunt si trimiteri la studii facute de specialisti. http://www.sling.ro/BENEFICII.html (la dezvoltarea fizica)

    * singura pozitie altfel decat in bratele mamei e cea cu fata in afara, pe care eu personal nu o recomand pentru ca, in primul rand, copilul nu se poate refugia in caz de suprasolicitare din cauza stimulilor exteriori. Dar in perioada 4-6 luni multi copilasi doresc ca, intr-un mediu familiar, sa fie purtati cu fata in afara, si atunci, pentru mama, slingul ramane cea mai confortabila alternativa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!

    m-ar inetresa daca pentru un copilas de 1 an jumatate se mai paote folosi slingul sau nu. SI daca da, aveti ceva modele disponibile? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Andreea,


    Bineînţeles că se poate folosi dacă copilul doreşte să meargă în braţe. Pentru modele te rog să îmi scrii la diana@sling.ro, momentan colecţia veche e pe sfârşite şi cea nouă mai durează vreo săptămână.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.