luni, 16 decembrie 2013

FESTIVUS. Al patrulea (?)

Parcă. Nu contează aşa mult, nu? Important e că e o zi suficient de neinteresantă (serios, marţi, 17? ) cât să se potrivească perfect de Festivus.

Pentru cine nu ştie ce e Festivusul de fel, iată, iar, filmuleţul.


Cum se aplică asta la poartă-mă? Păi ne alegem o zi, două, trei, şi le considerăm motiv de sărbătoare. De obicei, pentru că sunt eu foarte veselă în momentul ăla :D. Iar acum, ei bine, sunt foarte veselă :). Anul ăsta avem Festivus de trei zile, pentru că pe 20 e ziua mea, plus, cum ar veni, ziua blogului (5 ani! wow!), dar, de fapt, e vorba de ziua mea pe care aş dori să mi-o petrec cât mai offline. Bine, poate si online, dar sigur fara legatura cu firma. Ups :D

Bun, deci ce o să se întâmple? În fiecare din cele trei zile vom avea un produs la reducere, si un concurs pe Facebook. Penibil. Ca cel cu telenovelele. Sau cu muzica proasta. Inca ma mai gandesc :).

Marti, 17, vom avea toate wrapurile in stoc la reducere. Ma bazez pe Corina ca o sa avem si stocurile actualizate pe site pana dimineata, cand va treziti voi si vedeti postarile :). Si trei wrapuri de dat la concursul de pe FB.

Miercuri, 18, vom avea toate protectiile de iarna la reducere. Si doua de dat la concursul de pe FB.Joi, 19, pentru prima data, la insistenţele publicului, vom avea Lunele la reducere. Şi una de dat la concursul de pe FB.

Iar vineri o să mă duc să mă culc, cadou de ziua mea, că am terminat cu demenţa de Festivus.

Eu zic că e un plan bun. Ne vedem pe Facebook, unde o să anunţăm şi codurile de reducere pentru fiecare zi de Festivus.


Happy Festivus! For the rest of us :)

Un comentariu:

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.