luni, 28 mai 2012

Poarta-ma prin lume - explicatii si inscrieri

Dupa cum am anuntat acum ceva timp, mi-a venit o idee mareata. Ca de obicei :))). Pornind de la ...



... piticul de gradina calator din Amelie. Trebuie sa-l stiti, refuz sa cred ca mai e cineva care nu a vazut filmul. Deci piticul era purtat [ ;) ] prin toata lumea iar tatalui ii erau trimise poze cu el, de prin toate colturile lumii.  Dar hai sa va explic mai pe larg unde am ajuns, plecand de la piticul de mai sus.

M-a gandit ca, in loc de pitic, mie una mi-ar placea la nebunie sa primesc poze cu Luna. Apoi, mi-am dat seama ca eu una, cel mai probabil, nu as fi luat niciodata un SSC sau MT cu mine in vacanta, de fapt nici nu am luat, ci as fi ales oricand un sling. Asa ca... de ce nu? Deci:



Ce se da 
Poti lua, in vacanta, orice port-bebe de pe poarta-ma.ro. De fapt, fiindca s-a cerut, poti lua absolut orice, nu doar un port-bebe. Deja avem o pereche de jambiere inscrise in cursa prin lume :).

La sfarsitul vacantei, il aduci inapoi. Nu platesti nimic, nici macar transportul.

Nu conteaza unde mergi in vacanta. Normal, visez si eu un sling in Moscova dar, sa fim seriosi, care sunt sansele sa plece cineva in vacanta de vara taman acolo? Poti pleca si pana la bunici, in afara orasului, si eu tot ma declar multumita.


Ce se cere
Trebuie ca, dupa vacanta, sau in timpul, sa imi trimiti o poza. Sau 2, 3, 5, 7, 20, cate vrei, insa minim una. Si in acea poza, dragul de port-bebe, care poate sa fie orice, de la sling fix la Luna, trebuie pozat langa ceva caracteristic zonei in care esti. Nu e musai sa fie turnul Eiffel, daca esti in Paris, desi as lesina de drag :).



Normal ca as visa ca toata lumea sa trimita poze super misto, insa nu toti avem aparatele sau tehnica pentru asta, asa ca e ok oricum. Si, stiti ce? Nici macar nu e nevoie sa fie copilul in poza :D. Daca arunci Luna pe plaja langa o apa din aia ca-n filme, eu tot sunt multumita :).

Pe langa faptul ca trebuie sa faci o poza si sa mi-o trimiti, mai trebuie sa fi de acord ca aceasta poza sa fie facuta public. Cel mai probabil pe pagina de Facebook si intr-un loc unde se vor aduna, pe site, toate pozele cu poarta-ma prin lume. Asta e motivul pentru care am zis ca nu e musai sa se vada copilul in poza, poate sa stea cu spatele, sau poate sa fie o poza fara copil. Este decizia voastra cat vreti sa va expuneti si v-o voi respecta.


Cum functioneaza
Eu pun la bataie un numar limitat de produse, inca nu m-am hotarat, acum ma numar :D.
Tu, daca vrei sa iei ceva in vacanta, imi trimiti un mail, la diana@ poarta-ma.ro si pui, in CC, si adresa corina@poarta-ma.ro. [neaparat ambele adrese, astea si nu altele :)]. Imi spui:
  1. ce vrei sa iei in vacanta
  2. in ce perioada iti trebuie. Edit: asta inseamna ziua in care vrei sa primesti coletul - cu 1-2 zile inainte de a pleca - si ziua in care il poti trimite mai departe - care nu e neaparat ziua in care ajungi acasa, ci cea in care sigur poti trimite coletul.
  3. numele complet
  4. adresa de acasa, unde vrei sa primesti coletul
  5. numarul de telefon

Daca ne stim, imi spui si de unde, moment in care eu, sper!, imi amintesc de tine, stiu ca esti o persoana reala, cu un copil real, care are reala nevoie de asta, si e suficient. (Reala nevoie e si atunci cand mai ai 5 chestii de purtat acasa dar o vrei pe a sasea :D.) Daca nu ne stim deloc, o sa primesti un contract, pentru semnat, sa fiu sigura ca nu pleci de tot in lume si nu te mai intorci :D.

In functie de numarul de cereri, de produs si de perioada, am sa iti spun, in timp util, daca se poate. Daca 100 de oameni vor, in aceeasi saptamana, numai Luna, cu tot dragul, nu cred ca voi putea. Asa ca fie iti ofer o alternativa, fie te pun sa iti muti vacanta :D.

Dupa ce ai primit promisiunea ca se rezolva, cu 2-3 zile inainte de plecare vei primi produsul. Si instructiuni pentru cum sa il returnezi. Nu vei plati nimic, nici la dus, nici la intors.


Bonus
Cele mai misto poze vor fi puse la panou. Glumesc, insa cei care au facut cele mai tari poze, dupa gusturile mele, vor pastra produsele. Si asta inseamna fie poze realizate super, fie poze cu idee super, fie pur si simplu cel mai tare loc vizitat. Extrem de subiectiv, sa nu aud comentarii :D.


Ce-mi iese mie
Ei, trebuie sa recunosc ca, pe langa salutari de peste tot :), pregatesc un nou Festivus. Unde as vrea sa vorbim, iar, de concedii. Asa ca recomandarile voastre vor fi mai mult decat binevenite. Importante, insa, raman salutarile :).

Foto Amelie
Acestea fiind zise, declar oficial inscrierile deschise :). Daca aveti intrebari, as prefera sa comentati aici ca sa vada toata lumea, in caz ca e ceva ce nu am acoperit si mai sunt si altii interesati.


COMPLETARE
Primiti portbebe-ul cu o zi inainte de plecare, curat, si aveti doua zile dupa ce v-ati intors sa il trimiteti, curat, mai departe. Adica sa il bagati la spalat.

Daca aveti copil sugacios :D, cereti si protectii. Daca aveti copil peste 2 ani, cereti si gluga.

18 comentarii:

  1. Foarte, dar foarte tare! Dar daca plec in vacanta de doua ori in vara asta, primesc de doua ori?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu e aceeasi locatie, nu vad care ar fi problema :).

      Ștergere
  2. vaaai de faina idee. Deci :D, daca-mi iau aparatul visurilor mele (care inca zace in magazinul din sua :D) si daca merg si-n vacanta in viena macar :D, o sa te rog sa-mi dai la pozat o ...vrei tu... Ma intorc cu el garantat :P

    RăspundețiȘtergere
  3. ah! deja oftez, la cate idei imi trec acum prin cap!.. cred ca cel mai mult mi-ar placea sa incerc o acadea - n-am purtat-o niciodata pe Mariuca in sling, si se apropie de 2 anisori - trebuie sa stiu cum e!
    acum nu mai ramane decat sa programez vacanta :)
    Si inca ceva - Amelie a fost primul film vazut la cinema alaturi de actualul sot; n-am sa uit niciodata cat de tare ma dureau obrajii de la atita zimbit in timpul filmului! si nici cum am tresarit in scena finala, cand ea pindea de dupa perdea si el s-a uitat in sus, spre fereastra ei! iar dragul meu m-a strins si mai tare de mina.. eh, ce vremuri :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Super!!!!!!Clar ne inscriem ;).Cum tocmai am achizitionat o acadea, cealalta alternativa va fi o Luna. Multumim Diana, ca de obicei, ne uimesti cu idei minunate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uai! Vacanta nu cred ca mai pupam, da' de ziceai mai acu o saptamana, iti purtam niste jambiere pe Sena :) Da' poate ne las nemancati vreo luna si tot mai fugim undeva, fie si numai pana la vecinii si prietenii de alaturi :P

    RăspundețiȘtergere
  6. super idee!
    cand se termina vara la voi? noi mergem in locuri demne de poze mai spre toamna :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim Diana pentru aceasta ocazie! Sigur ne inscriem si noi pentru o Luna :)
    Marina

    RăspundețiȘtergere
  8. Faina ideea si foarte misto paralela cu piticul lui Amelie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu tot intreb: ce vreau? Acadea, sau sling reglabil?
    Adica eu cu cine votez???

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Diana, foarte interesanta ideea!
    O intrebare: ce recomanzi pentru un bb de 4 luni? Plecam pe la munte si m-ar interesa un mijloc de purtare cu care sa ne plimbam mai usor:d.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sling cu inele sau mei-tai, in functie de cum ii place sa stea

      Ștergere
    2. cred ca ramanem la mei-tai:D

      Ștergere
  11. Foarte faina ideea, am trimis si noi mail sa ne inscriem, abia astept, cu ocazia asta testam si noi slimgul :)

    RăspundețiȘtergere
  12. buna! mai este valabila ideea, ca eu abia acum am vazut? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In principiu da :), ar trebui sa imi trimiti un mail sa vedem daca perioada e ok.

      Ștergere
  13. Diana mama, spune undeva ca nu e formatata adresa ta de mail corect ca sa nu-si smuga lumea parul din cap si sa injure gmail-ul :))

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.