miercuri, 15 iulie 2009

Dragă bloggeriţă ...

drag foşt coleg de şcoală/ liceu/ facultate,
dragă vecină,
dragă mamică cu care mă întâlnesc în parc,
dragă prieten de-al unui prieten,
dragă proprietar de Skoda ce faci parte din Skoda Club :),
dragă fostă colegă de forumeală pe DC,
dragă AP-istă

te rog mult, mult, mult, când îmi mai trimiţi mailuri, vorbeşte-mi cu 'tu'. E stupid să ne formalizăm cu Doamna Mateescu două zile şi în a treia, când ne vedem, să ne dăm seama că mai avem un pic şi ajungem la 'fată' :).

Eu sunt secretara sexy (ah ce-mi place asta :)) ), magazionera, angajatul supracalificat, muncit ca un sclav, fără carte de muncă :), şefa bitchy, femeia de serviciu, omul de la PR. Ocazional deţin şofer diferit de cele de mai sus, dar cu el sigur nu ai tangenţă.

Deci e sigur, it's me, de mine dai orice problemă ai avea. Hai să ne tutuim, vrei?
Auzi, şi dacă tot ne tutuim, vezi să nu uiţi că mâine e ultima zi în care publicul votează în concursul de pe hotnews.

8 comentarii:

 1. Super! M-ai facut sa rad dupa o zi grea! Sa stii ca si eu am avut dilema asta cand ti-am scris :)) Nu mai stiu ce formula am ales, da'parca totusi nu chiar atat de protocolara :))
  Tin pumnii pentru maine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Totul se trage de la doamna Ceska, cu care am corespondat mai mult decât formal câteva zile pentru ca după finalizarea tranzacţiei :)) să îmi povestească că a scris pe blog, eu să intreb care şi ...să rămân mască :)

  Plus n mămici super drăguţe şi simpatice cu care m-am întălnit şi ne-am întins la poveşti, la un suc, la a 2-a, a 3-a întâlnire, cu picii în parc şi tot aşa.

  Deci, cu curaj. Eu am 28, sunt mică, primesc :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Haha, descrierea aia mi se potriveste si mie, numa' ca io-s magazionera cea sexy care intampina curierii cu pantaloni cu care n-as avea curaj sa ies din casa. Sau nu?

  RăspundețiȘtergere
 4. Diana, eu una nu ți-aș fi zis nici în ruptul capului "doamna Mateescu"!!! Jur! :))) La mine e simplu, aici toată lumea se tutuiește, cred că o să uit să folosesc pronumele de politețe, zău, îi zic "Bună, ce fsci?" până și unui bunic de 70 de ani, român încă ... :DD

  RăspundețiȘtergere
 5. Hi, hi, hi! Eu sunt 99% ca te-am tutuit din prima, nici nu sunt prea politicoasa si sunt si mai mare decat tine:D

  RăspundețiȘtergere
 6. Draga doamna, sa stiti ca v-am votat:D

  Vine si poza imediat, tre sa intorc un pic pouch-ul, insa nu-i bai, pt ca la munte mai pune omu seara o haina etc etc.
  Pupam!

  RăspundețiȘtergere
 7. Stiţi ce e cel mai nasol? Ca de la atâta cunfundat cu soacra, adevărata doamnă mateescu :)), mă trezesc că incep un mail la pertu şi îl termin cu dumneavoastră. Fir-ar!

  Olivia, daaaa... ţinutele pentru curier sunt cele mai tari. Obligatoriu cu copilul în braţe îmbrăcat (cu greu) în chiloţi

  mami de Ilana, treba nasoală e că dacă formula nu e nici protocolară, nici lejeră, mă chiunui teribil să răspund la fel, mă stresez să nu jignesc...tot rău e :)

  RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.