vineri, 29 iulie 2011

Acadele cu inele de Saptamana mondiala a alaptarii

De luni pana vineri, adica de pe 1 pana pe 7 august a.c., peste tot se serbeaza Saptamana mondiala a alaptarii.
In Bucuresti, UNICEF, Fanfara PR, ANNA si Hands Acorss Romania, au organizat cateva evenimente. Inca nu am lista completa, voi updata postul pe masura ce le primesc.


Sigur este ca marti, 2 august, de la ora 17.00, mamele blogerite se intalnesc la Arts Concept Cafe.

Vino şi tu să vorbim despre ce e de făcut pentru a creşte numărul de bebeluşi alăptaţi, pentru a aduce informaţia mai aproape de cititorii tăi, pentru ca experienţa ta în de’ale alăptării să inspire alte mămici în a face alegeri informate!

Săptămâna alăptării este săptămâna în care toţi cei care ştim cât de important este laptele matern pentru copiii noştri sărbătorim şi încurajăm acest act minunat! Alătură-te nouă, opinia şi experienţa ta va conta pentru
toate mamele!

La fel de sigur, joi, 4 august, de la 17.00 la 19.00, taticii sunt invitati la Centrul Ceh, UPDATE: la Buchaest Hubb, Str. Stelea Spatarul 21, Bucuresti, la atelierul 'Implicarea tatalui in sustinerea mamei' .

D-na Dr. Oriana Goleanu va conduce Atelierul „Implicarea tatălui în susţinerea mamei” - un atelier în care se vor dezbate teme importante legate de tranziţia de la viaţa de cuplu la viaţa de părinţi, implicarea tatălui în îngrijirea nou-născutului şi a copilului mic, influenţa relaţiei tatălui cu propriul tată în creşterea copilului şi multe altele. O întâlnire în urma căreia nu numai tatăl, ci întreaga familie va avea de câştigat!

Sambata, 6 august , tot la Arts Concept Cafe, de la 17.30 la 19.00, suntem invitati la o nou intalnire,

In cadrul Arts Concept Cafe va avea loc întâlnirea cu tema: "Părinţii faţă în faţă cu consultantul de lactație". Mame, taţi şi bebeluşi deopotrivă sunt aşteptaţi pentru a dezbate împreună despre beneficiile alăptării, despre dificultăţile şi împlinirile trăite în perioada alăptării, pentru a-şi oferi sprijin reciproc şi pentru a identifica soluţii şi resurse alături de specialiştii în domeniu care vor dirija discuţia.

la fel si duminica, 7 august, in Afi Palace Cotroceni, intre 17.20 si 20.00.

Duminică, 7 august, AFI Palace Cotroceni va găzdui începând cu ora 17:30 – 20:00, o nouă întâlnire între părinţi, bebeluşi şi specialişti în consiliere în alăptare cu tema „Vorbeşte-mi despre alăptare”. Te aşteptăm alături de noi pentru a duce mai departe un mesaj pozitiv şi puternic despre alăptare: Fiecare mamă poate!


Mai multe detalii pe Facebook, aici.Voi ajunge si eu in Bucuresti, daca nu toata saptamana, cu siguranta luni, marti, sambata si duminica. Mi-ar placea mult sa intalnesc cat mai multi parinti la toate evenimentele, sunt sigura ca va fi o saptamana reusita.


____________________________________

In alta ordine de idei, plecarea la Bucuresti va incurca un pic comenzile, e posibil sa existe mici intarzieri (adica sa nu fie livrat coletul in ziua comenzii ci in urmatoarea), insa luni dimineata la prima ora veti gasi pe site acadelele cu inele, disponibile numai in aceasta saptamana, la un pret absolut delicios :D, plus reduceri la toate produsele de pe site.
2 comentarii:

  1. abia astept acadelele si detaliile, si reducerile, m-am hotarat, de ziua lui, baiatul va primi un sling cu inele de la tine Diana :):)

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat ca nu merge site-ul si nu reusesc sa vad nici acadelelele si nici reducerile.
    mihaela

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.