duminică, 8 august 2010

Speciala de blog si saptamana alaptarii

Nu am reusit deloc, dar absolut deloc, sa ma mobilizez sapatamana trecuta. Voiam sa va pregatesc ceva de saptamana alaptarii dar nu m-am simtit in stare sa leg 3 vorbe pe blog. Deci cel putin eu, o serbez un pic mai tarziu. Am asa o impresie c-o s-o serbez si la anul, la fel de personal ca in ultimii 3 :)

Asa. Am reusit, nu mai zic dupa cat timp, sa fac curat in toate cutiile cu slinguri de demult. Si am mai gasit cateva. Avand in vedere ca sunt cu inele, nu ma pot indura sa le dau pe degeaba. Emotiile traite gratiei postei romane nu pot fi uitate asa repede cum mi-as dori. De fapt nu pot fi uitate deloc, la fiecare transport am cate o strangere de inima.

Bun, revenind. Slingurile sunt mai jos, pretul nu inculde transportul (6 lei rambursul plus 9 lei Bucuresti si 12 lei provincia) pe care il veti gasi pe factura. Daca veniti sa le luati, scapati, evident, de transport. Toate slingurile au umarul vechi, la care cred ca voi reveni :), care mai mult imbraca umarul decat sa se sprijine pe el.

Am sa incerc sa modific pe blog in timp real dar nu cred ca voi reusi. Sfatul meu ar fi ca, pentru pozitiile 1, 2 si 3, sa lasati si un comentariu pe blog (in afara de mailul cu comanda cu titlul speciala 2), sa stie lumea ca s-au dus in caz ca eu nu reusesc sa modific la timp.


1. Un sling mov 65 lei - PLECAT



2. Un sling rosu cu roz 70 lei - PLECAT

3. Un sling maro cu flori 65 lei - PLECAT


4. Patru slinguri albe, bumbac cu 2% elastan, foarte foarte foarte subtiri, sunt super pentru bebe mic de tot, insa la mai mult de 7-8 kg devin incomode pentru ca sunt prea subtiri. 60 lei - UNU RAMAS


5. am bagat si slingurile din in, din astea mai sunt cateva dar m-am saturat sa le vad, am nevoie de loc pentru chestiile mai noi :). 65 lei - UNU RAMAS



Acestea fiind zise, sa alaptam cu spor!

6 comentarii:

  1. As vrea slinglul 3. Un sling maro cu flori 65 lei. Ti-am trimis si mail pentru comanda.

    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  2. un sling rosu si unul alb te rog pentru noi.

    Raluca, mami de Stefan si Adina

    RăspundețiȘtergere
  3. eu vreau slingul mov, nr 1!!! sunt in perioada mov: pereti mov, haine mov, bebe mov (Iris Thea o cheama :))....asa ca ni se potriveste
    Oana

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    tocmai ti-am scris si pe e-mail ca as vrea slingul de in. Imi place enorm de mult.

    Stefi si Adelina

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari pentru revenire si pentru SOLDURI :)))) Si bineinteles pentru ALAPTAT. Sincer te felicit si ma minunez in chip fericit cand aud asa mamici cu asa pitici. Al meu s-a lasat singur la 1 an si 5 luni - am tot incercat eu, dar se uita la mine si radea in hohote, dand minune de substanta la o parte:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Si noi am luat unul de in.Multumesc mult e grozav.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.