vineri, 20 august 2010

Un mei-tai = 1 Ron. Il vrei? :)

Mei-tai-ul e mai jos, puteti licita pentru el cu un comentariu la acest post.

Este obligatoriu sa lasati o adresa de mail in comentariul care contine prima licitatie, pentru a va putea contacta in cazul incare mei-tai-ul ramane la voi (daca aveti cont google nu e nevoie).
Puteti creste suma cu oricat, multiplu de 1 leu.
Licitatia se incheie duminica seara la ora 20.00.
Mei-tai-ul pleaca la cel/cea care a licitat cel mai mult, dupa ce acesta trimite suma licitata ca donatie pt BCIA si imi trimite dovada. Sau, daca nu se poate, imi trimite mie si eu trimit unde trebuie :) Nu e obligatoriu ca suma sa fie donata, se poate cumpara si un membership de acesti banuti, daca posesorul mei-tai-ului doreste si daca suma e mai mare de 25$ (cel mai ieftin membership)


Asa, acum ca am terminat cu povestile tehnice, sa va spun ca imi doream sa trimit la licitatie un alt mei-tai, unul care nu este pe site. Din pacate, pozele au iesit horror :), asa ca ramanem la cel de mai jos.

Este un mei-tai subtire, e absolut delicios vara, dar se poate folosi bine mersi si mai incolo. Va trebui sa aveti grija de el, e foarte finut, materialele decorative sunt tare subtirele si incredibil de placute pe piele. Broscutele sunt Wendy Slotboom, ale carei imprimeuri le ador, In the begining fabrics, Lily Pond, iar Floricele sunt din colectia personala.






Spor!


P.S. Baby Carrier Industry Alliance este alianta producatorilor de port-bebe-uri. In acest moment, pricipala prioritate a aliantei este finalizarea standardelor pentru port-bebe-uri fara catarame, primele pe lista fiind slingurile fixe si reglabile. Acest lucru este extrem de important pentru ca, odata pregatit un sistem de referinta, numarul slingurilor nesigure de pe piata se va reduce considerabil.

10 comentarii:

  1. Bun gasit!

    10 ron:)

    raluca.paun@gherase.to e mailu'

    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  2. Licitez si eu: 100lei.
    imi doresc sa-l fac cadou unei prietene care astazi se pare ca va naste, tocmai am primit un telefon :) stiu ca nu-i pt bebe mic de tot, insa va creste ;).
    oricum, Diana, daca nu castig licitatia, comand musai pt ea unul ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. baaai, io ziceam ca o sa va distrati.... asteptam licitatii cu 2 lei, cu 3 lei :D, cu 4 lei :D, ati sarit direct la 10 si apoi la 100, nu sunteti sanatoase :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. 101 ron:)

    Va fi cel mai scump mei tai dat vreodata:D

    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  5. aaah, minunat! nu primesc notificari la raspunsurile de la postul asta. ce ma enerveazaaaaa.

    RăspundețiȘtergere
  6. vai, magda, nu se poate :)))) e cu virgula, n-ai fost atenta :))) deci te-ai bagat singura la 132, sorry :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. :))))) 133 :)))
    Ca sa ne distram! Pentru Diana!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ana, adjudecat :)

    Am plecat la mare mai devreme decat planuit,am luat o geanta de slinguri dar nu si mei tai-ul. Asa-i ca ne rezolvam peste o saptamana cand ma intorc?

    RăspundețiȘtergere
  9. Hi, hi, chiar nu m-am asteptat :)
    Sa aveti un timp minunat.
    Sa ne povestesti.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.