luni, 27 aprilie 2009

Podaegi

Am descoperit un baby-carrier coreean, super simpatic, seamana cu o rochita :), podaegi pe numele lui.



Astazi am sa testez unul si vin cu concluziile direct pe blog :). Daca totul e ok, il veti putea gasi si pe site intr-un viitor apropiat. Mai multe poze cu podaegi gasiti in galeria de pe the babywearer.

10 comentarii:

  1. E superb !! Seamana cu o rochita. As vrea sa-mi vad sotul cu unul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place, dar slingul imi place si mai mult.
    Partea de jos a "rochitei" e utila la ceva?Sau doar de aspect?
    De abia astept sa-l incerci si sa ne zici si noua cum ti se pare.

    RăspundețiȘtergere
  3. E o idee ff buna pt zilele mai racoroase, altfel cred ca vara te coci in el ca si in wrap. Noi raportam acelasi succes cu slingul. Pupam!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, adevarul e ca eu deja visez...clar ca nu e un sling pe care sa-l folosesti toata ziua. Dar asa..pe langa doua pouchuri si unul cu inel, ar merge si un podaegi la casa omului :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata chic. Dar zibe nu mai vrea nici in sling :((((. Sta maxim 1 minut si-o apuca batzaiala, si nici nu vreau s-o fortez. Mi-e dor de zilele in care adormea in el...:((((

    RăspundețiȘtergere
  6. io nu vad foarte clar ce e acolo; greutatea e purtata de ambii umeri, cumva?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anca, tare ciudat... il simti prea stramt? Oare asta sa fie cauza? Sau e o perioada in care vrea mai multa miscare si nu are chef de stat?

    Gratiela, da, e pe ambii umeri, e pe principiul de la mei-tai (wrap), numai ca nu are doua randuri de bretele, are numai unul.

    Oricum, d nu a vrut sa-l probam, deci pana una alta raman la cautare de persoane sa-l testeze :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca n-are chef de stat, ca nici in brate nu vrea face-to-face. Vrea sa vada lumea si sa dea din picioare. Stramt nu e, sigur.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca aici am inceput sa ma plang, tot aici vin si spun `yupiiiiiii` :), lui zibe ii place din nou in sling. Insa pe sold. Sa vada lumea si din fata, si din spate. Iesim asa de mandre la aer. Pfuuu, mi-a trecut spaima ca n-o sa mai vrea deloc...

    RăspundețiȘtergere
  10. Anca, ma bucur mult. Eu cred ca erai un pic prea stresata de mutatul 'pe sold'. Pentru ea e acelasi lucru, o poti lipi la fel de bine de tine intorcand slingul pe umar, asta in ideea ca nu sta inca in fund. De fapt, nu vad nici un inconvenient pentru pozitia ' pe sold', atat timp cat ai grija sa nu stea lasat pe spate. Si in plus are si mai mult loc.

    Hai ca m-am lungit, ma bucur mult pentru voi.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.