joi, 24 septembrie 2009

International Babywearing Week - Întâlnirea



Scuză: am fost plecată din Bucureşti o lună. Fix luna în care Centrul pentru împrumutat biciclete şi-a făcut sediul în Parcul Kiseleff, la foişorul cu pricina. Fapt pentru care ne-am trezit fără loc de întâlnire. Ne-am mutat un pic mai incolo, (noroc că e parcul mare) însă am suferit (eu, de restul nu ştiu, dar bănuiesc) că am stat în picioare, băncuţele din jur fiind relativ pline.

Nu ştiu când au trecut 3 ore. Nici a patra, dar măcar după primele 3 ore am aflat cât e ceasul. Şi nu mai ştiu dacă am întrebat pe toată lumea de poze. Eu zic că da, nu bag mâna-n foc. Aşa că dacă e o poză cu voi pe blog şi n-ati zis 'da' în prealabil, vă rog trimiteţi un mail şi rezolvăm.

Am avut multe surprize plăcute. Prima ajunsă a fost Raluca, cu neobositul Mateicelnuasamic :), poze de la venire nu avem, avem insă de la plecare, cu zâmbetul pe buze.


M-a bucurat mult venirea Danei cu Ioana cea plimbăreaţă, ştiu, v-am zis de zeci de ori, dar tot mai zic, moor de dragul lor şi, tot la categoria plimbăreţi, de dragul Biancăi. Dana şi Ioana au făcut o demonstraţie cu slingul cu inel, cred că cea mai corectă, simplă şi bine punctată din câte am văzut, incluzând toate filmuleţele de pe youtube :)





Surpriza cea mai plăcută a fost făcută de o fetiţă de 5 luni jumate a cărei mămică, uşor intimidată de wrapul primit (amazonas, culori superbe, e musai sa trec si eu pe colorate :) ) şi de căldurile de afară, nu o purtase până atunci. Laura (storch) a fost o drăguţă şi i-a dat o mână de ajutor iar pitica, odată ajunsă în wrap, a dormit o oră neîntoarsă.






Şi încă o surpriză plăcută, de la o mămică din una din ţările ex-sovietice, după accent, venită cu un frumos sling Hoppediz şi cu o păpuşă perfectă de o lună.




Am mai văzut un pui dulce de dimensiunile lui d al meu din tinereţe :), uriaş adică :) şi pur şi simplu delicios.




Două surori cu doi pici incredibili de dulci şi slinguri la fel. Sunt supărată foc pe ele pentru că nu folosiseră slingurile deşi le aveau de câteva luni bune şi mai stateam şi la două staţii unele de altele.



O mamica turcoaz :) cu un pui suparăcios care s-a lăsat convins până la urmă că e ok şi în sling şi căruia trebuie să îi cer scuze pentru că mereu am fost întrerupte, deci musai ne mai vedem o dată liniştite.




Andreea şi Matei au fost vedetele serii, stătea atât de liniştit în sling şi într-o poziţie de pus la gazetă la 'aşa da', încât i-am chemat de câteva zeci de ori să pozeze ca şi exemplu pozitiv. Nu mai spun cum arăta slingul rosu, fără pic de modestie, erau perfecţi!




Am cunoscut de-adevaratelea un băieţel şi o mămică de băieţel, îmi pare tare rău ca au fost un pic izolaţi, eu mereu în fugă, însă am niste poze...o să merite drumul :). Plus că piticul s-a aranjat şi el în pouch imediat, chiar dacă un pic de tot mai mare, în două luni nu-l mai dau jos.




Am avut şi o mămică începătoare (să nu zic virgină :) ) care a testat un mei-tai şi un sling şi a plecat îndrăgostită :).






O alta mămica tare dragă mie, a venit cu bebe Vlad în sling şi a plecat cu gândul la un mei-tai :).



Între timp, copiii şi-au mai văzut de ale lor, părinţii la fel, trăgând linie eu zic că totul a iesit foarte bine şi că e loc de şi mai bine, deci mai facem. Am mai avut o mămică cu wrap pe care nu am recunoscut-o şi cu care nici nu am apucat să stau de vorbă, deci nu voi pune poze.


Şi da, aţi auzit bine, a fost linişte. Am auzit câteva mârâituri finuţe la un moment dat dar, ce-i drept, cam stresam copilul cu un sling, în rest linişte şi pace, numai pui fericiţi şi liniştiţi. Şi pentru mine e tare ciudat să tot văd copii crescând, să reîntâlnesc pui de o săptămână peste o lună, peste două, peste trei, să-i văd pe toţi crescând şi transformându-se şi pe mămici la fel.

Cel mai frumos sling al serii a fost însă, după mine, cel al lui Darie.


Şi nu v-aş fi putut arăta nimic din cele de mai sus fără ajutorul Dafinei. Îţi mulţumesc mult mult de tot şi cumva, cândva, promit ca mă revanşez.

8 comentarii:

  1. Ce frumos a fost! Incredibil, dar am recunoscut mamica cu slingul amazonas. :)) E Rux, cu Sonia.:) Ce mica-i lumea!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult:) Mai vrem, mai vrem! Si intalnire, si poze:) Am plecat cu gandul la wrap si pouch din parc. Iar slingurile noi sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place prezentarea, di!
    si pozele... exceptionale!!! (chiar am facut un top al pozelor, dar asta-i pt mine, ca discutia e alta).
    apropo, tu erai fotograful?
    no, bun, citind povestea parca as fi fost acolo- chiar imi ziceam cu iz de ciuda ca mergea pozata si ioana in sling cu fata ei sparta da` expresiva.
    faine, faine mamicile purtatoare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o draguta ca intotdeauna Diana :-) Oricum a fost o intalnire foarte reusita pentru o organizare asa...de pe o zi pe alta... Super tare! Cred ca erau multe mamici doritoare sa iasa in lume cu slingurile/wrap-urile. N-am apucat sa vad prea multe priviri si fete ale celorlalti din parc. Am surprins cateva zambete. Sunt curioasa oare ce-o fi fost in capul lor. Si trebuia sa aducem si un TV...ceva...Data viitoare, la editia a2-a.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce va invidiez, ca voi sunteti acolo, si eu aici... :(. Eu as fi venit cu z in mei-tai si as fi plecat cu gandul la un sling rosu :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteti fff frumoase!
    Felicitari pentru intalnire:-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Instructiva intalnirea, eu m-am lasat furata de un mei-tai, pe care mi l-am si insusit. Un bemol la intalnirea de marti: in drum spre casa, pe scarile de la metrou, o doamna a gasit de cuviinta sa spuna, cand am trecut pe langa ea cu fetita in wrap: "ce ma enerveaza chestiile astea, tine-l dracului in brate...!"
    Ei, eu din asta am extras esentialul: nu e prima oara cand vede asa ceva, daca a ajuns deja s-o enerveze :D
    Felicitati, Diana, mai vrem, mai venim!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce frumos si ce rau imi pare ca nu am mai ajuns :(

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.