sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Cateva reduceri de ninsoare :)

De astazi e oficial, puteti face comenzi numai pe www.poarta-ma.ro. Sling.ro ramane acolo unde e :), pana ii vine randul la schimbare.Va contine mult mai multe informatii despre purtatul copiilor in general si, ca si forumul aferent, nu va mai avea nici o legatura cu vanzarile.



Dar pentru ca lumea se tot inghesuie la comenzi pe sling.ro, si sigur nu le va cadea bine sa se mute cu comanda altundeva, am decis o mica serie de reduceri. Ocazie cu care am si testat optiunea de coduri pe siteul nou si functioneaza impecabil!

Deci, dupa cum spuneam si zilele trecute, daca va grabiti, aveti 10% la orice comanda pe poarta-ma.ro, folosind codul PRIMII10. Numai pentru primele 10 comenzi.
In plus, daca urmariti si pagina de Facebook, gasiti si acolo un cod de reducere, un pic mai mare. Care reducere se cumuleaza cu cei 10% si e valabila pana pe 7 februarie.

Stiu, e cam complicat, era mai simplu sa zic ca puteti lua

  • un sling reglabil cu 112 lei, 
  • un wrap tesut cu 123 lei, 
  • un wrap elastic cu 84 lei, sau 
  • un MeiTai nou supermoale si pufos la 160 lei,
insa vreau neaparat sa testez mai mult codurile de pe noul site, asa ca trebuie sa ma injurati numai putin :). Foarte putin, daca ne gandim ca tocmai am facut reducere de 30% la absolut tot de pe site :)).


Ca si cum nu ar fi de ajuns, toate modelele vechi vor fi tot acolo. Cateva MeiTai-uri si cateva WrapTai-uri din cele care nu au suferit un upgrade. Acestea sunt deja reduse si da, si lor li se aplica cele doua reduceri de mai sus.




Acestea fiind zise va urez spor la cumparaturi si mie spor la treaba cu urcatul tuturor produselor pe site :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.