sâmbătă, 18 iunie 2011

Site inchis - 21-30 iunie






In perioada 21-30 iunie 2011, siteul este inchis si nu voi livra nici o comanda.
Dupa 1 iulie siteul isi va relua activitatea. Orice produs de pe site se gaseste la cel putin unul din distribuitori. Voi verifica mailul o data la cateva zile insa, daca nu e ceva extrem de important care nu se poate rezolva fara mine (si nu cred ca exista asa ceva :) ), va rog sa apelati la una din fetele de mai jos.



Daca nu stiti ce sa alegeti, va recomand sa apelati cu incredere la Raluca si Diana de la Kiddy Shop. Au multa experienta, sunt obiective, va vor ajuta cu alegerea produsului potrivit si au in stoc toata gama de produse Poarta-ma! - slinguri fixe, reglabile, wrapuri elastice, wrapuri tesute, mei-tai-uri - si nu numai. Daca sunteti din Baia Mare le puteti ridica direct, daca nu, ajung rapid prin curier facand comanda on-line.





Daca sunteti in Bucuresti si preferati sa vedeti pe viu sau sa ridicati direct produsul, vizitati showroom-urile Organic baby sau Bio Bunatati. Bineinteles, puteti comanda si on-line din ambele magazine.


La Organic Baby, in Piata Romana, gasiti slinguri reglabile si wrapuri elastice.


La Bio Bunatati, in Piata Muncii, gasiti slinguri reglabile, wrapuri elastice, wrapuri tesute si mei-tai-uri. Ideal ar fi sa dati un telefon inainte.



Daca ajungeti pe la munte, BBmic e un magazin fizic, in Brasov, unde gasiti slinguri fixe, slinguri reglabile, wrapuri elastice si wrapuri tesute. Plus pe cineva care sa va ajute sa alegeti.







In sfarsit, o vacanta adevarata. Fara colete dupa noi, fara mailuri zilnic, fara stres. Ceea ce va dorim si voua :).

joi, 16 iunie 2011

Prietenii (mei) virtuali

Cand v-am intrebat cum ne-am 'cunoscut' recunosc ca a fost cumva intentionat. Pentru ca adevarul e ca, de cand il am pe d, absolut toata lumea mea s-a schimbat.

Cu vechii prieteni mi-a fost tare greu sa mentin relatiile pentru simplul motiv ca nu prea mai aveam lucruri in comun. Si pentru ca, in primele luni, am trait intr-o dulce izolare dar cumva neintentionata. Pur si simplu asa au mers lucrurile. A ajutat, ce-i drept, si faptul ca printre prietenii apropiati si cei de suflet, facutul copiilor nu a fost foarte popular :D.

M-am trezit aterizata pe un forum (tembel de altfel, as zice acum) si nici acolo nu pot spune ca m-am 'integrat'. Mult mai tarziu am inteles de ce. Insa am reusit sa intalnesc acolo, virtual, cateva fete care mi-au ramas tare dragi. Tot acolo am intalnit-o pe gazella, cea care, cativa ani (1-2?) mai tarziu, avea sa puna pe picioare siteul si forumul AP.

Ei bine, acolo a ramas casa mea. Acolo sunt extrem de multi oameni tare dragi mie, oameni pe care am avut norocul sa-i intalnesc si in lumea reala, oameni cu care stiu ca vorbesc aceeasi limba. Si de altceva nu am mai avut nevoie.



Insa de cand cu sling.ro, si fara sa caut asta, am 'intalnit' iar din ce in ce mai multi oameni faini. Mamici cu care ma lungeam la multe maiuri, cu care m-am intalnit, prin intermediul blogurilor, de si mai multe ori, de care nu ma mai saturam la intalnirile din parcuri sau la LLL. Oameni faini, faini, faini!

Nu pot spune ca acum am cateva mii de prieteni, de fapt in continuare i-as putea numara pe degete, insa stiu ca oameni ca mine mai exista. Si stiu cum sa dau de ei, am cui sa dau un telefon cand vreau sa schimb o vorba cu cineva si vreau sa vorbesc pe limba mea. Stiu ca daca unul din oamenii astia imi cere un sfat il aude exact asa cum l-am zis. Stiu ca ei sunt acolo, ca sunt reali, ca, desi izolata, nu sunt singura. Ah, si culmea, eram mult mai izolata in Bucuresti decat sunt acum, desi distantele fizice sunt simtitor mai mari.


Unde voiam sa ajung? Ei bine, unul din acesti oameni pe care eu ii vad tare tare frumosi, este noul distribuitor Poarta-ma! Ceea e foarte bine din trei mari motive:
  • are o mare experienta in purtatul copilului (propriu :D) si e foarte obiectiva, deci puteti comanda de la ea cu mare incredere ca va poate ajuta sa alegeti;
  • imparte afacerea cu o prietena, si ea cu experienta, deci aveti de doua ori mai putine sanse ca cineva sa nu aiba mult timp in ziua aia :D;
  • pot pleca linistita si inchide siteul pentru ca la ea veti gasi orice produs de pe site (mareee, veniiiiim)

Acestea fiind zise, va prezint cu mare drag KiddyShop! Pozele sunt absolut dementiale, si numai pentru asta si tot trebuie sa dati macar o tura in magazin :)






[Cel mai si cel mai mult mi-a placut ca Raluca aduce produse in care chiar crede (da, si ale mele, insa nu despre asta era vorba ), ca mi-a confirmat, fara sa stie :D, ce credeam despre ea. Trebuie sa cititi articolul de pe blogul ei, cel in care prezinta suzetele comercializate. Chapeau, doamna!]

miercuri, 15 iunie 2011

Lollipops


Ca sa nu zic iar acadele.






27
larisa_t spunea...


Eu te-am cunoscut doar virtual, dar daca ar fi sa ne vedem face to face as simtii ca te stiu de o vesnicie si nu mi se pare ca nu te stiu personal.Am cautat despre sling si am dat de tine pe parinti.Si eu as avea cui sa ofer acest silng fix.
larisamitoi@yahoo.com


Astept un mail de la tine. Promit si bonus o halvita :D.


Va multumesc iar, mult de tot, pentru comentarii. A fost tare fain sa incerc sa 'dibuiesc' cateva persoane, am ramas masca sa aud cum unele din voi ati ajuns pe blogul meu (Gwen? :))) ) si mi-am amintit cu mare drag de cateva intalniri. Si Zoozie, nu, n-ai dreptate :D. Ne-am intalnit mai demult cu Ada ;).



In alta ordine de idei, va bazai iar amintindu-va ca, cu putin noroc, chiar de maine, puteti vedea absolut toate culorile dementiale de slinguri fixe in Brasov, la magazinul BBmic, unde o puteti cunoaste si pe Ditta, o mamica absolut extraordinara.




Si scurt de tot va povestesc de pozele de azi. Mama nu a vrut sa apara in poze, asa ca am ramas eu si Alex la aparat :). Ei bine, dupa ce bebe a stat la Alex in sling, apoi la mine, apoi si la mama care a vrut sa il incerce, a apostrofat-o serios pe maica-sa pentru ideea proasta de o da jos din sling :D.


marți, 14 iunie 2011

Ca sa ne auzim mai bine

Imi place mult sa primesc comentarii. Imi place sa stiu ca nu vorbesc singura. Imi place mult sa 'aud' ce aveti de spus. Dar, recunosc, nu-mi place in mod deosebit sa raspund la comentarii intr-un alt comentariu.

O data pentru ca asta presupune ca, daca asteptati un raspuns, sa tot dati refresh sau sa va abonati la comentarii. Si poate nu va intereseaza chiar tot ce se mai comenteaza.

Inca o data pentru ca trebuie sa raspund ca pe forumuri.

Si inca o data pentru ca, de cele mai multe ori, citesc comentariile pe mail si asta inseamna sa intru iar pe blog si sa raspund acolo.

Si, recunosc, de cand cu mutarea si cu reorganizarea prioritatilor, timpul alocat netului s-a scurtat considerabil.



Asa ca astazi vreau sa va propun ceva: sa nu mai fiti no reply blogger. Adica atunci cand cineva va citeste un comentariu, sa poata da reply la mailul cu pricina si raspunsul sa ajunga direct pe mailul vostru. Simplu, nu?

Ce trebuie sa faceti:
  • intrati in tabloul de bord sau la profilul vostru si alegeti, de sub poza voastra, Editati profilul
  • verificati sa fie bifat, la sectiunea confidentialitate (prima) 1) permite accesul la profilul meu; 2) afiseaza adresa mea de e-mail
  • la sectiunea identitatea (urmatoarea) verificati sa aveti o adresa de mail introdusa. Acesta adresa de mail nu trebuie neaparat sa fie cea cu care va logati la contul de blogger, e doar adresa la care veti putea primi mailuri.
  • salvati schimbarile inainte de a parasi pagina.

Si gata, puteti primi raspuns la comentariile voastre direct pe mail. Si viata mea va fi mult mai usoara. Mu-ha-ha! :))




P.S. Inca mai aveti cateva ore bune pentru o sansa la o acadea :D.

luni, 13 iunie 2011

Va multumesc. De 100 000 de ori


Pentru ca da, mi-a stat inima aseara cand am vazut asa numar de vizite primite de blog. Nu stiu daca e mult sau putin, nu prea ma pricep la a imi evalua blogul, insa m-a surprins. Mult, as inclina sa zic.

Si un motiv bun pentru un ceai, un frappe, o maslina, o ...acadea? :D


Va servesc si eu cu ce-am prin casa :))). Asa ca, ce ziceti, lasati un comentariu pentru un sling fix nou nout, intr-o culoare dementiala (ca toate sunt :D), ales de voi?


Si, ca m-am invatat prost :D, imi si spuneti ceva? Nu stiu, ce vreti voi. De exemplu cum ne-am 'cunoscut' (adica merge si daca e numai virtual).

Maine seara, adica marti, am sa aleg un nou posesor de sling fix, cu Random.org.
Si inca o data va multumesc pentru fiecare vizita si pentru fiecare comentariu.


P.S. De saptamana viitoare, in Brasov, la magazinul Bbmic, veti putea vedea pe viu absolut toate slingurile fixe noi. Iam! :)

sâmbătă, 11 iunie 2011

4,5

Simt ca trebuie sa scriu despre asta, insa imi e cumva peste mana. Stiu ca multe mamici care imi citesc blogul vor sa auda o poveste cu intarcare naturala. Si mai stiu ca eu o am. Insa nu e deloc asa cum m-as fi asteptat. Nu reusesc sa vad nimic spectaculos, nimic deosebit, nimic extraordinar. E pur si simplu ce urma sa se intample, n-am facut nimic in afara de a merge mai departe, pe acelasi drum.

Acum mult mult timp simteam nevoia sa spun. Simteam nevoia sa discut, sa imi gasesc confirmari pentru ceea ce simteam. Poate si pentru ca abia ma descopeream, ma simteam singura si nu asa sigura pe mine. Aveam cumva nevoia de validari.

Acum nu o mai am. Am stiut, de cativa ani, ca asa se va intampla. Am trecut, mai intai mai greu, apoi din ce in ce mai usor, peste toate 'hopurile'. Cele in care intr-un fel ciudat trebuie sa te justifici cand alaptezi copilul la 6 luni, la 1 an sau la 2. Partea buna e ca dupa 2 ani nu prea te mai intreaba nimeni :D. Iar la 4 va asigur ca nimeni nu-si mai inchipuie ca "ditamai baiatu' " suge. Deci lucrurile sunt si mai usoare, relatia e si mai intima, nu ai de raspuns nimanui, nu trebuie sa te justifici, poti lasa linistit lucrurile sa mearga. Singure.

Deci da, pe la 4 ani si 5 luni (n-as fi crezut niciodata ca n-o sa stiu ziua exacta in care d a supt ultima oara) d a decis ca nu mai are nevoie de ţiţi. La cateva zile de la ultima 'intamplare' m-a intrebat:
Tu trebuie sa bei lapte ca sa faci laptic?
Nu, i-am spus, si i-am explicat extrem de scurt, pentru ca stiam ca stie raspunsul. Fac laptic numai daca tu ai nevoie.
Eu nu mai nevoie, mi-a raspuns, s-a intors cu fata in sus si s-a culcat.

Normal ca nu s-a intamplat totul intr-o zi. Trecusera luni bune de cand ne 'intalneam' la cateva zile si nici atunci. Insa oricat de rar ar fi supt, mereu imi spunea ca ţiţi e cea mai buna, ca e ca ciocolata :D, ca el o sa pape ţiţi si cand o sa fie mare ca tati :). Si era clar ca orice as fi spus eu ca sa 'il ajut' nu ar fi facut decat sa-l intoarca din drum.

Si atunci am mers, amandoi, mai departe. Pana mai ieri a adormit cu ele, pe ele, le-a mirosit, le-a mangaiat, le-a spus povesti. De acum, nici atat.

Mergem in continuare si mai departe. Lin. Si impreuna. Doar un pic altfel.